Χανιά | Κατεδάφισαν καντίνα στον Σταυρό Ακρωτηρίου

χανιά-κατεδάφισαν-καντίνα-στον-σταυρ-72610

kantinaΧθες στις  11 το πρωί στην παραλία του Σταυρού στο Ακρωτήρι οι μπουλντόζες έπιασαν δουλειά κάνοντας παρελθόν μια καντίνα που λειτουργούσε επί 16 χρόνια στην παραλία.

Παρουσία της Κτηματικής Υπηρεσίας του δημοσίου, της Αστυνομίας, της Δημοτικής Αστυνομίας και κατοίκων κατεδαφίστηκε η καντίνα.

Η κτηματική υπηρεσία προχώρησε στην εκτέλεση πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής, καθώς πέρυσι είχε γίνει καταγγελία και η τελεσίδικη απόφαση της υπόθεσης έγινε τον Φεβρουάριο.

Ο ιδιοκτήτης ο οποίος ήταν παρόν στη διαδικασία κατήγγειλε ότι ιδιωτικά συμφέροντα επιχειρηματιών της περιοχής κίνησαν τα νήματα να μην του ανανεωθεί η άδεια από τον Δήμο Χανίων, την οποία έπαιρνε εδώ και 16 χρόνια.

Ο ιδιοκτήτης υπογραμμίζει ότι με την κατάσχεση της καντίνας του μένει άνεργος όπως και οι δύο υπάλληλοι που απασχολούσε στην καντίνα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κτηματική υπηρεσία θα προχωρήσει και σε άλλες κατεδαφίσεις σε παραλίες των Χανίων τις επόμενες ημέρες για καντίνες που δεν έχουν άδεια και σειρά μάλλον θα έχει η παραλία του Καλαθά.

Οι κάτοικοι του Σταυρού από την πλευρά τους τονίζουν ότι ο Δήμος Χανίων είναι απών σε ότι αφορά στην καθαριότητα και ανάδειξη της περιοχής.

 

Πηγή : Νέα Τηλεόραση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook