Χανιά | Καμμένος : “Παράνομη η ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου” | Συνάντηση με Βάμβουκα

???????????????????????????????Παράνομη χαρακτήρισε την ενδεχόμενη ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου Χανίων ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε το πρωί στο δημαρχείο Χανίων με τον δήμαρχο κ.Τάσο  Βάμβουκα.

Ο κ. Καμμένος που συζήτησε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον κ. Βάμβουκα είπε μεταξύ άλλων, πως είναι παράνομη η πώληση του «Γιάννης Δασκαλογιάννης» γιατί  είναι γνωστό πως επειδή γίνονται εργασίες επέκτασης του αεροδρομίου με χρήματα του ΕΣΠΑ, οι οποίες δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί θα πρέπει να παραδοθεί πρώτα το έργο και να περάσουν και πέντε ακόμα χρόνια για να γίνει κάτι τέτοιο.

Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι επίσης οι Ανεξάρτητοι Έλληνες,  θα συνεργαστούν με το δήμο Χανίων και θα καταθέσουν τροπολογία στη Βουλή που θα εξαιρεί το αεροδρόμιο Χανίων από τα αεροδρόμιο που θα ιδιωτικοποιηθούν μέσω ΤΑΙΠΕΔ.

Ο κ. Καμμένος επίσης κάλεσε τον Ελληνικό λαό σε αντίσταση προκειμένου να μη πραγματοποιηθούν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας όσων δανειοληπτών χρωστούν σε τράπεζες.

Από την πλευρά ο δήμαρχος Χανίων κ.Τάσος Βάμβουκας αναφέρθηκε στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου σημειώνοντας πως υπάρχουν φόβοι πως ενδεχόμενη πώληση του Γιάννης Δασκαλογιάννης θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην τοπική κοινωνία και την τοπική οικονομία.

 

zarpa.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΧανιά | Ομιλία για τον καταρροϊκό πυρετό στον δήμο Κισσάμου
Επόμενο άρθροΈχασε την μάχη του δικαστηρίου ο Παντελής Παντελίδης | Video

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ