Χανιά | Και φέτος Πάσχα στα SYNKA… Οι τιμές για το αρνί και το κατσίκι

χανιά-και-φέτος-πάσχα-στα-synka-οι-τιμές-γ-672933

Ντόπια αρνιά και κατσίκια σε τιμές κάτω του κόστους, περιμένουν και φέτος τους Χανιώτες καταναλωτές στα σούπερ μάρκετ SYNKA μαζί με δεκάδες ακόμα προσφορές ενόψει του Πάσχα.

Για την τιμή, που φέτος διαμορφώνεται στα 5,59 ευρώ/κιλό το αρνί και 6,09 ευρώ/κιλό το κατσίκι, ο Πρόεδρος του καταναλωτικού συνεταιρισμού SYNKA, Απόστολος Αλεξάκης είπε στον SUPER FM 89,6: «Πουλάμε κάτω του κόστους, δεν καλύπτουμε τα έξοδά μας αλλά δεν μπορούμε ν’ αφήσουμε τις πολυεθνικές να κάνουν παιχνίδι σε βάρος των καταναλωτών εδώ στα Χανιά».Ο ίδιος αναφέρθηκε στην αναπτυξιακή πορεία του συνεταιρισμού, ευχαριστώντας τους καταναλωτές για την διαχρονική και σταθερή στήριξή τους.

«Από το ένα μαγαζάκι στην Μίνωος, έχουμε τώρα 50 μεγάλα, υπερσύγχρονα, μαγαζιά.  Είμαστε εύρωστοι, έχουμε κερδοφορία και γι’ αυτό κάνουμε επεκτάσεις συνέχεια. Δώσαμε και φέτος 100 ευρώ μέρισμα, για μετοχές που αγοράστηκαν 3 ευρώ πριν από πολλά χρόνια. Έχουμε 22,5 εκ. ευρώ μισθοδοσία. Δίνουμε διπλάσια αμοιβή απ’ ότι οι πολυεθνικές με μέσο μισθό περίπου 950 ευρώ κατά μέσο όρο τις σταθερές αποδοχές των υπαλλήλων ενώ οι πολυεθνικές δίνουν 500 ευρώ, είναι απίστευτο αυτό που γίνεται» τόνισε ο κ. Αλεξάκης.

Μάλιστα, όπως προσέθεσε, στόχος είναι τα επόμενα πέντε χρόνια η οικογένεια των SYNKA να μεγαλώσει, με συνεργασίες και εξαγορές μικρότερων αλυσίδων: «Πρέπει να μεγαλώσουμε, πρέπει να αυξήσουμε τον τζίρο για να προσφέρουμε καλύτερες τιμές στους καταναλωτές».

Τέλος, ο κ. Αλεξάκης μετέφερε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια Σκλαβενίτη για την απώλεια του Στέλιου: «Έφυγε το καλύτερο παιδί. Ήταν φίλος μου, συζητούσαμε, μιλούσαμε. Ένας απίθανος άνθρωπος, ένα καλό παιδί».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook