Χανιά | Και τη νίκη, και τη διαφορά πήρε ο ΑΟ Χανιά!

χανιά-και-τη-νίκη-και-τη-διαφορά-πήρε-ο-361537

Ο ΑΟ Χανιά νίκησε με γκολ του Γκέσιου στο 87΄τη Ζάκυνθο στα Περιβόλια και την έβαλε από κάτω στη βαθμολογία, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Β΄Εθνικής.

Πολύ καλά μπήκαν στο ματς οι Χανιώτες, οι οποίοι είχαν την κατοχή και έψαχναν τον τρόπο για να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, αλλά οι ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν είχαν αποτέλεσμα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι στο α΄μέρος είχαν και δοκάρι, αλλά ούτε αυτοί κατάφεραν να πετύχουν γκολ.

Εξαιρετικά μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟ Χανιά, αλλά το 0-0 παρέμεινε και προς το τέλος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την πίεσή τους και στο 73΄έφτασαν μια ανάσα από το γκολ, όταν ο Κρολ μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ, αλλά ο Μπριλάκης στην γραμμή κράτησε το 0-0, όπως έκανε και ο Παπαδόπουλος στο 86΄.

Το καλύτερο όμως η ομάδα του Θωμά Γράφα το φύλαγε για το τέλος! Στο 87΄ ο Γκέσιος ύστερα από κόρνερ του Μασάδο άνοιξε το σκορ και διαμόρφωσε το τελικό 1-0, με το οποίο ο ΑΟΧ έφτασε τους 32 βαθμούς.

ΑΟΧ: Πρίφτης, Ιωαννίδης, Παγώνης, Μπριλάκης, Διαμαντόπουλος, Ούγκο Μασάντο, Σάντερσον (73΄Παλιάτσιος), Νάκας (49΄Καμινιώτης), Χατζηλιάδης, Τσούτσης (25΄λ. τρ. Δεινόπαπας), Γκέσιος.

Στον πάγκο: Αμπατζίδης, Καρτσαμπάς, Νύκταρης, Φυντινάκης.

Ζάκυνθος: Παπαδόπουλος, Κυριακίδης, Καμπούρης, Πέττας Ρ., Ορφανίδης, Ζέλιος (67΄λ. τρ. Γραϊκός), Βονσακίδης, Κρολ, Κουρέλας, Καρδάρης (63΄Μεντούρ), Πεχλιβανόπουλος.

Στον πάγκο: Λάλλι Σινγκ, Πέττας Ν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook