Χανιά | Καθυστερήσεις στην επανασύνδεση του ρεύματος μετά τις διακοπές: Τι καταγγέλλουν κάτοικοι

χανιά-καθυστερήσεις-στην-επανασύνδε-666740

«Στα κάγκελα» είναι κάτοικοι και καταστηματάρχες για τις συνεχείς διακοπές του ρεύματος που πραγματοποιεί η ΔΕΗ προκειμένου να επιδιορθώσει βλάβες μετά και τις πυρκαγιές.

Ωστόσο αυτό που καταγγέλλουν οι πολίτες στο zarpanews.gr, είναι ότι εκτός από τις εκτεταμμένες διακοπές, οι οποίες αν και προειδοποιημένες σε μεγάλο βαθμό -εν αντιθέσει με τις αντίστοιχες διακοπές στο νερό-, είναι πολύωρες και σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούν τα χρονικά περιθώρια που έχουν προαναγγελθεί.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, στο Κολυμπάρι του Δήμου Πλατανιά, όπου σήμερα Παρασκευή είχε προγραμματιστεί διακοπή του ρεύματος από τις 8 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι και αντ’ αυτού το ρεύμα ξανασυνδέθηκε μετά τις 4 το απόγευμα με αποτέλεσμα, οι καταστηματάρχες να μην μπορούν να δουλέψουν και γενικώς να έχει δημιουργηθεί αναστάτωση στην περιοχή.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν κάτοικοι του Κολυμβαρίου στο zarpanews.gr, το πρόβλημα εντοπίστηκε όταν λόγω αλλαγής βάρδιας στο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, η ολοκλήρωση των εργασιών καθυστέρησε χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα την παρατεταμένη διακοπή ρεύματος σε ολόκληρη την περιοχή.

Πάντως, το συνεργείο ολοκλήρωσε τις εργασίες του λίγο μετά τις 4 το απόγευμα και το ρεύμα -αν και με καθυστέρηση σχεδόν 3 ωρών- επανήλθε στην περιοχή.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook