Χανιά | Θα πιέσει για αποζημιώσεις στο Αμυγδαλοκεφάλι ο Γιώργος Σταθάκης

fotia_ami3Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιώργος Σταθάκης εκφράζει τη συμπαράστασή του στους κατοίκους και παραγωγούς που επλήγησαν κατά την πρόσφατη μεγάλη πυρκαγιά στο Αμυγδαλοκεφάλι Κισάμου και σε δήλωσή του, διαπιστώνει τα εξής:

“Δυστυχώς, για μια φορά ακόμα έγινε φανερή η αδυναμία της κυβέρνησης να παρέμβει αποτελεσματικά ώστε να προστατέψει τους πολίτες, τις περιουσίες τους, αλλά και τον φυσικό πλούτο της χώρας.

Η πρόσληψη με αξιοκρατικά κριτήρια μόνιμων και συμβασιούχων πυροσβεστών, η ικανοποιητική στελέχωση του Πυροσβεστικού Σώματος ειδικά στην επαρχία και η αναβάθμιση της επιχειρησιακής του ικανότητας, η προμήθεια μέσων πυρόσβεσης κι εξοπλισμού, καθώς και η διάθεση λίγων πόρων για την πρόληψη, θα είχαν ως συνέπεια την αποτροπή τέτοιων καταστροφών, πολλαπλά ζημιογόνων για τους κατοίκους, τους παραγωγούς, την εθνική οικονομία και το φυσικό περιβάλλον.

amigdalokefaliΗ έκφραση συγχαρητηρίων προς τους πυροσβέστες για τις προσπάθειές τους είναι αυτονόητη.
Ο βουλευτής Χανίων και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεσμεύονται να ασκήσουν την απαραίτητη πίεση προς την κυβέρνηση, ώστε να αποζημιωθούν οι πληγέντες και να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα πρόληψης και αποφυγής ανάλογων καταστροφών.”

zarpa.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΟ Θοδωρής Χαριτάκης από τη Σούδα στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας
Επόμενο άρθροΆδειο ένα στα τρία σπίτια στην Ελλάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ