Χανιά | Θέλουν να πετάξουν έξω το Ν.Ο.Χ… Το ΕΑΚ ξαναζητάει το κολυμβητήριο

χανιά-θέλουν-να-πετάξουν-έξω-το-ν-ο-χ-τ-227194

kolimvitirio-chania2Την παραχώρηση του κολυμβητηρίου της Νέας Χώρας ζητά και από τη νέα ηγεσία του υπουργείου το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων που επιλέγει να «τραβήξει το σχοινί» στις σχέσεις του με τον ΝΟΧ, λίγες μόλις ημέρες μετά την ματαίωση των Βενιζελείων Κολύμβησης, λόγω έλλειψης πετρελαίου.

Το αίτημα για οριστική και πλήρη μεταβίβαση του κολυμβητηρίου στο δημόσιο, είχε υποβάλει η διοίκηση του ΕΑΚ τον περασμένο Ιούλιο χωρίς να έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Με αυτό, το ΕΑΚ ζητά από τον υφυπουργό αθλητισμού να ακυρώσει το συμφωνητικό του 1984 που διέπει τις σχέσεις δημοσίου – ΝΟΧ, υποστηρίζοντας ότι το σωματείο δεν τηρεί τις δεσμεύσεις του και να επαναπροσδιοριστούν οι ώρες που ο ΝΟΧ εκμεταλλεύεται αποκλειστικά το κολυμβητήριο, ώστε να δοθεί χώρος και σε άλλα σωματεία. Ζητά ακόμη να μην συμμετέχει μέλος του ΝΟΧ στη διοίκηση.

Κατηγορεί μάλιστα το ΝΟΧ ότι αποκομίζει όλα αυτά τα χρόνια τεράστια κέρδη, μη αφήνοντας να αναπτυχθεί στην πόλη ο μαζικός αθλητισμός, την ώρα μάλιστα που όπως λέει, το δημόσιο ξοδεύει 350 εκ. ευρώ τον χρόνο για ένα και μόνο σωματείο.

zarpa.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook