Χανιά | Η μουσικοθεατρική ομάδα “Passe-pARTout” τραγούδησε παρέα με τον Μίκη Θεοδωράκη | Photo

Μία μοναδική εμπειρία έζησαν τα μέλη της μουσικοθεατρικής ομάδας “Passe-pARTout” όταν τραγούδησαν παρέα με τον Μίκη Θεοδωράκη στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου. Με αυτή την αφορμή η ομάδα αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

Το Σάββατο το βράδυ είδαμε όλοι το ίδιο όνειρο.

Μυριάδες νότες, στίχοι και φωνές.

Εικόνες της ιστορίας, μυρωδιές της γης, μνήμες του τόπου.

Όλα μαζί. Σε μια μορφή.

Σε έναν άνδρα δυο μέτρα ψηλό.

Που τα γνώριζε όλα. Που τα όριζε όλα. Που τα αγκάλιαζε όλα.

Κι αγκάλιασε κι εμάς.

Με το βλέμμα, με τα χέρια, με τα λόγια. Και με τη μουσική του.

Το Σάββατο το βράδυ είδαμε όλοι το ίδιο όνειρο.

Ζήσαμε όλοι το ίδιο θαύμα.

Γιατί σε αυτόν τον τόπο συμβαίνουν και θαύματα.

Η μουσικοθεατρική ομάδα “Passe-pARTout” ευχαριστεί το Δήμο Χανίων και το Πολυτεχνείο Κρήτης για την πρόσκληση και την τιμή να τραγουδήσουμε για το μεγάλο συνθέτη.

Ο Μίκης Θεοδωράκης διευθύνει την ομάδα Passe-pARTout

Ευχαριστούμε από καρδιάς το Σύλλογο Φίλων Μίκη Θεοδωράκη και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Αγοραστάκη καθώς και τον Ματθαίο Φραντζεσκάκη για την εμπιστοσύνη και την άριστη συνεργασία.

Ευχαριστούμε κυρίως όμως το Μίκη Θεοδωράκη.

Τον ευχαριστούμε για τη μουσική που μας χάρισε, για την ποίηση που μας δίδαξε, για την στοργή με την οποία μας μίλησε. Κρατάμε τη συνάντηση μαζί του ως παράσημο ζωής.

Τραγούδησαν:

Δήμητρα Ανδρεαδάκη, Τζωρτζίνα Αντωνακάκη, Φαίδρα Γαλανάκη, Αλέξανδρος Δημητριάδης, Ανδρεάς Θεοδώρου, Γιώργος Κολομβάκης, Δέσποινα Κοσσυβάκη, Φρόσω Κοσσυβάκη, Πολύνα Κοτσώνη, Μελίνα – Στέλλα Κουφογιαννάκη, Ηρώ Λουραντάκη, Κωνσταντίνα Μιουμπή, Ελευθερία Μπλαζάκη, Γιώργος Μπραουδάκης, Νεάντα Μπραχουσάι, Ντόνα Μπραχουσάι, Γιώργος Παμφίλης, Παναγιώτης Πετρόπουλος, Ρούλα Σαρικάκη, Βασιλική Σασλή, Μαριλένα Σγουράκη, Αλεξάνδρα Σταμπολάκη, Χριστίνα Σπηλιανάκη, Σοφία Τζατζιμάκη, Αρετή Τσαφαράκη, Αριάδνη Χατζή, Νικολέτα Χατζή, Γεωργία Χιώτη, Τρύφωνας Χριστοφιλάκης

Τύμπανα: Ηλίας Κοντούδης, Γιάννης Σμυρνάκης

Επιμέλεια: Γιάννης Γιαννακάκης – Γιώργος Πογιατζής – Τίτος Σμυρνάκης

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ