Χανιά | Η ασυνέπεια στα δρομολόγια του ΚΤΕΛ ταλαιπωρεί μαθητές και γονείς

χανιά-η-ασυνέπεια-στα-δρομολόγια-του-κ-242646

mathites metaforaΣοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζουν γονείς και μαθητές των περιοχών Ποτιστήρια , Βαρύπετρο και Μυλωνιανά, που κάνουν μάθημα στα σχολεία του Αλικιανού, καθώς όπως καταγγέλλουν στο zarpanews.gr, τα δρομολόγια των λεωφορείων του υπεραστικού ΚΤΕΛ δεν είναι ποτέ στην ώρα τους είτε πρωί , είτε μεσημέρι, με αποτέλεσμα καταστάσεις απίστευτης ταλαιπωρίας.

Αποκορύφωμα της ασυνέπειας από την πλευρά του ΚΤΕΛ το περιστατικό που σημειώθηκε την προηγούμενη Παρασκευή όπου οι  μαθητές περίμεναν το λεωφορείο που θα τους μετάφερε από το σχολείο στα σπίτια τους για περισσότερο από μια μίση ώρα.

Συγκεκριμένα γονείς κατήγγειλαν στο zarpanews.gr ότι ενώ το λεωφορείο έπρεπε να είναι στο σχολείο στις δύο το μεσημέρι, ώρα που τελειώνουν τα μαθήματα, αντί αυτού το λεωφορείο ήρθε στις 3:10.

Το γεγονός είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία στους μαθητές που περίμεναν να επιστρέψουν τα παιδιά μια συγκεκριμένη ώρα από το σχολείο κάτι που φυσικά συνέβη με απίστευτη καθυστέρηση.

Σημειώνεται επίσης πως και παρά τα παράπονα που έχουν σημειωθεί κατά καιρούς στην διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, εντούτοις η κατάσταση δεν έχει βελτιωθεί ούτε στο ελάχιστο.

Μήπως οι υπεύθυνοι θα πρέπει να δουν με μεγαλύτερη σοβαρότητα την όλη κατάσταση προκειμένου να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα;

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook