Χανιά | Ζευγάρι απατεώνων εξαπατά ηλικιωμένες γυναίκες!

χανιά-ζευγάρι-απατεώνων-εξαπατά-ηλικ-143803

xartonomismataΈρευνες στα Χανιά και τις γύρω περιοχές διενεργούν οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν ένα ζευγάρι που εξαπατά ηλικιωμένες γυναίκες με το πρόσχημα ότι τα παιδιά τους χρωστούν χρήματα. Ήδη δυο γριούλες έπεσαν θύματά τους και, μάλιστα οι δράστες δεν δίστασαν να χτυπήσουν και να ληστέψουν τη μια από αυτές!

Ο περίπου 40 χρόνων άνδρας και η 35χρονη ξανθιά γυναίκα που εμφανίστηκαν σε μια ηλικιωμένη κάτοικο της Νέας Χώρας, γνώριζαν τα στοιχεία της και αυτά του γιου της πείθοντάς την να τους δεχτεί στο σπίτι της. Όμως υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν άρχισαν να της μιλούν για την υποτιθέμενη απειλή και προσπάθησε να τους διώξει.

Τότε, ο άνδρας τη χτύπησε με γροθιές, ενώ η γυναίκα της άρπαξε 400 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή!

Είχε προηγηθεί την προηγούμενη ημέρα η εξαπάτηση μιας άλλης ηλικιωμένης στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη. Σύμφωνα με τις περιγραφές, το ίδιο ζευγάρι την πλησίασε στον δρόμο και της «σέρβιρε» το παραμύθι με το δήθεν χρέος του γιου της, πείθοντάς την να τους δώσει 500 ευρώ. Και τα δυο περιστατικά καταγγέλθηκαν στις τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες, που αναζητούν το ζευγάρι.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook