Χανιά | Ευθεία επίθεση Βάμβουκα, Παπαντωνάκη κατά του δημάρχου για την συνεργασία με την εισπρακτική Mellon | Ηχητικό

χανιά-ευθεία-επίθεση-βάμβουκα-παπαντ-1237

dimotiko simvoulio xaniaΒολές σε βάρος της δημοτικής αρχής των Χανίων εξαπέλυσαν μιλώντας στον SUPER FM οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Δήμος Ενεργών Πολιτών και Αγωνιστική Δημοτική Συνεργασία Τάσος Βάμβουκας και Νίκος Παπαντωνάκης αντίστοιχα, με αφορμή τη δημοσιοποίηση της συνεργασίας του δήμου με την εισπρακτική εταιρεία mellongroup.

Υπενθυμίζεται ότι η συνεργασία, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου του δήμου Χανίων , πραγματοποιήθηκε προκειμένου να προβληθούν διαφημιστικά τα Χανιά μέσω των υποκαταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας.

Όπως είπε ο Τάσος Βάμβουκας στον SUPER FM, η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί γεγονός οξύμωρο και σημείωσε πως η όποια ενημέρωση προκύψει θα γίνει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, αλλά κατόπιν εορτής.

Επίσης χαρακτήρισε παράξενο το ότι ο δήμαρχος Χανίων ισχυρίζεται πως η όλη συνεργασία γίνεται χωρίς η συγκεκριμένη εισπρακτική να πάρει χρήματα. «Είναι σίγουρο πως η συγκεκριμένη εταιρεία αν δεν πάρει χρήματα θα έχει κάποιο έμμεσο όφελος. Δεν είμαστε αφελείς.»

Μάλιστα ο κ. Βάμβουκας χαρακτήρισε ατόπημα του δημάρχου το ότι γίνεται γνωστό μέσω facebook πως η όλη συνεργασία σχετικά με την προβολή του δήμου στα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας θα είναι δωρεάν, ενώ κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται στα δελτία τύπου που σταλθήκαν στα ΜΜΕ.

Εξίσου καυστικός στις δηλώσεις του στον SUPER FM ήταν και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αγωνιστική Δημοτική Συνεργασία, Νίκος Παπαντωνάκης.

Ο κ. Παπαντωνάκης τόνισε πως δεν είναι πρώτη φορά που «εγώ εκπλήσσομαι από το δήμο Χανίων  καθώς και στο παρελθόν έχουν γίνει και άλλες τέτοιου είδους προσπάθειες. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης αναφέρθηκε στην πρόθεση των Αμερικάνων να  χρηματοδοτήσουν ένα μέρος της δημοτικής βιβλιοθήκης και να το χρησιμοποιήσουν ως μέσο προπαγάνδας.

Ο κ. Παπαντωνάκης σημείωσε επίσης πως δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι αυτή η εταιρεία που εκβιάζει τους καταναλωτές- δανειολήπτες που αδυνατούν να πληρώσουν τα χρέη τους, να προσπαθεί να δείξει ένα καλό πρόσωπο και να αμβλύνει τις κακές εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί από τις πρακτικές της στη συνείδηση του κόσμου.

Τέλος ο επικεφαλής της Αγωνιστικής Δημοτικής Συνεργασίας έκανε γνωστό πως στην προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου θα ζητήσει από το δήμαρχο ενημέρωση για το συγκεκριμένο ζήτημα

zarpa.gr

2 thoughts on “Χανιά | Ευθεία επίθεση Βάμβουκα, Παπαντωνάκη κατά του δημάρχου για την συνεργασία με την εισπρακτική Mellon | Ηχητικό

  1. Το θέμα δεν είναι η εταιρεία που είναι εισπρακτικη (σιγά μην κάθονται να ψάχνουν τις δουλειές ενός ομίλου – εσείς θα το ψάχνατε;) αλλα το δούλεμα που κάνει το Σκουλακαίικο στους Χανιώτες. Καμιά διαφήμιση δεν είναι τζάμπα. Απλά οι διαφημιστικές τα βγάζουν από χορηγούς που διαφημίζονται στα ταμπλώ και ανάμεσα στα σποτάκια τους. Οσο για το τί διαφημιστικά ωφέλη θα έχει η πόλη στον εσωτερικό τουρισμό….σκεφτείτε μόνο, πως θα προβάλλονται σε τράπεζα, θα τα βλεπουν οι χιλιάδες άνεργοι, συνταξιούχοι και κακόμοιροι Ελληνες που πάνε και στήνονται στις ουρές για να καταθέσουν ότι έχουν και δεν έχουν σε λογαριασμούς και δάνεια. Μεγάλη πρεμούρα θαχουνε, να κάνουν τουρισμό στα Χανιά. Να κοιτάξει το Σκουλακαίικο να κάνει κανα σοβαρό έργο στην πόλη και ν αφήσει τις φανφάρες για εσωτερική κατανάλωση.

  2. Ρε παιδιά σταματήστε να απευθύνεστε στον κόσμο, σαν να είναι αφελής. Η διαφήμιση και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ για τα Χανιά μας είναι σημαντική ενέργεια.
    Δηλαδή τι νοιάζει τον κάθε Δήμο ή Δήμαρχο, αν ο όμιλος που διαχειρίζεται τις οθόνες στην τράπεζα έχει ως αντικείμενο και της εταιρείας που θεωρείται εισπρακτική. Εγώ έχω να πω ότι αξίζουν συγχαρητήρια στο Δήμο, που ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ για την προβολή και την Ανάπτυξη του τόπου μας!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook