Χανιά | Εργάτης έπεσε σε χαράδρα στον Ομαλό

χανιά-εργάτης-έπεσε-σε-χαράδρα-στον-ομ-245266

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Στο Νοσοκομείο Χανίων, με τρααύματα στο κεφάλι αλλά έχοντας τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε ο τεχνικός που έπεσε σε χαράδρα βάθους 30 μέτρων, κοντά στο καταφύγιο Καλλέργη, στον Ομαλό, την ώρα που εκτελούσε εργασίες συντήρησης του δικτύου επικοινωνιών. (ΕΔΩ)

H επιχείριση διάσωσης ξεκίνησε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, κάτω από αντίξοες συνθήκες, καθώς στην περιοχή υπάρχει ακόμα πολύ χιόνι, με αποτέλεσμα το ασθενοφόρο να μην καταφέρει να πλησιάσει.

Ευτυχώς ο άτυχος εργάτης, παρόλο που έχει χτυπήσει στο κεφάλι, δεν έχασε τις αισθήσεις του και κάλεσε σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να γίνει άμεσα αντιληπτός από μέλη του ορειβατικού, οι οποίοι ειδοποίησαν τις Αρχές.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική με διασώστες που κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και τελικά κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον άνδρα, λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, ο οποίος φαίνεται πως έχει μόνο εκδορές και ελαφρά τραύματα. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίζεται αυτήν την ώρα στο νοσοκομείο Χανίων.

Παρά το χιόνι, οι εργασίες ήταν αναγκαίο να εκτελεστούν προκειμένου να λειτουργήσει το φαράγγι με ασφάλεια. Πρόκειται για εγκατάσταση κεραιών και ασυρμάτων για την επικοινωνία στον Εθνικό Δρυμό.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook