Χανιά | Επιστολή – πρόσκληση για συνάντηση απέστειλαν σε RyanAir και Fraport οι ξενοδόχοι

χανιά-επιστολή-πρόσκληση-για-συνάν-616406

Επιστολή- πρόσκληση στις εταιρείες Ryan Air και Fraport Greece απέστειλε η Η Ένωση Ξενοδόχων προκειμένου να γίνει συνάντηση στην οποία θα συμμετέχουν και άλλοι επαγγελματικοί φορείς των Χανίων, ώστε να βρεθεί λύση και να αναθεωρηθεί τουλάχιστο σε ένα βαθμό το πτητικό πρόγραμμα της εταιρειας.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων έχει ως εξής:

«Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων έστειλε επιστολή – πρόσκληση στις εταιρείες Ryan Air & Fraport Greece και ζητάει να γίνει μία συνάντηση, όπου θα συμμετάσχουν και άλλοι επαγγελματικοί φορείς του Ν. Χανίων , ώστε να βρεθεί λύση και να αναθεωρηθεί τουλάχιστο σε ένα βαθμό το πτητικό πρόγραμμα της Ryan Air.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων μετά την πολύχρονη στήριξή της παρουσίας της Ryan Air στα Χανιά , θεωρεί ότι η συγκεκριμένη κίνηση αυτή τη χρονική στιγμή ήταν ατυχής και ανατρέπει τα σχέδια χιλιάδων επιβατών , επισκεπτών και χιλιάδων επαγγελματιών .

Επομένως περιμένουμε μέχρι τέλος Απριλίου να γίνει η συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών και να βρεθεί λύση στο μεγάλο αυτό θέμα .»

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Επιστολή – πρόσκληση για συνάντηση απέστειλαν σε RyanAir και Fraport οι ξενοδόχοι

  1. Ωραίο παρεάκι…δύο αρχιμαστορες της καπιταλιστικής λαμογιας μαζί με τους δικούς μας – wannabe- αρχικαπιταλες…ω ρε μας βλέπω να δουλεύουμε ειδικά εδώ στα Χανιά για καμιά εκατοστά ευρώ το μήνα και την διαφορά να την προσφέρουν θυσία οι αγαπημένοι μας ξενοδόχοι στα παγκόσμια λαμόγια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook