Χανιά | Επεισόδια και χρήση χημικών κατά την συνάντηση Βενιζέλου με φορείς στο ΜΑΙΧ | Photos

χανιά-επεισόδια-και-χρήση-χημικών-κατ-79060

beni epeis 018Από επεισόδια και χρήση χημικών από τα ΜΑΤ σημαδεύτηκε στα Χανιά η επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου.

beni epeis 017Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης αναγκάστηκε να συναντήσει τους φορείς των Χανίων περικυκλωμένος από εκατοντάδες πολίτες και υπό την προστασία των ΜΑΤ

beni epeis 002Η συνάντηση Βενιζέλου και φορέων αλλά και η ομιλία που είχε προγραμματισθεί ,πραγματοποιήθηκε τελικά για λόγους ασφαλείας στο ΜΑΙΧ ,αν και αρχικά είχε επιλεγεί  το ΕΒΕΧ.

beni epeis 001Τελικά όμως ούτε η αλλαγή του χώρου απέτρεψε τους εκατοντάδες Χανιώτες να εκδηλώσουν την αντίδραση τους στην επίσκεψη Βενιζέλου ,καθώς πλήθος κόσμου, πήγε να διαμαρτυρηθεί στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο, αποκλείοντας τις εισόδους του ιδρύματος.

beni epeis 005Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης που ήρθε στα Χανιά κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη, συναντήθηκε με τους παραγωγικούς φορείς των Χανίων, από τους εκπροσώπους των οποίων έλαβε γνώση για τα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο.

beni epeis 007Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ενημερώθηκε για ζητήματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, για θέματα υγείας , τουρισμού, κ.α

beni epeis 011

beni epeis 010Την ίδια ώρα οι συγκεντρωμένοι Χανιώτες είχαν αποκλείσει όλες τις εισόδους του ΜΑΙΧ, περιμένοντας την έξοδο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

beni epeis 019
Λίγο μετά τις 9 το βράδυ, και προκειμένου να εξασφαλισθεί η ομαλή αποχώρηση του κ. Βενιζέλου οι ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν πέριξ του ΜΑΙΧ με τη χρήση χημικών απομάκρυναν από την έξοδο  από την οποία θα αποχωρούσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τους διαδηλωτές.

beni epeis 015Λίγο αργότερα, αποχώρησαν και οι συγκεντρωμένοι.

beni epeis 013Εν τω μεταξύ για αύριο στις 11 το πρωί έχει προγραμματισθεί νέο συλλαλητήριο στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.



 

Αν. Γερ.

2 thoughts on “Χανιά | Επεισόδια και χρήση χημικών κατά την συνάντηση Βενιζέλου με φορείς στο ΜΑΙΧ | Photos

  1. ΤΟΥΡKΟΓΛΟΥ [ΒΕΝΙΖΕΛΕ],ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΔΔΡΑΑΣ…ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ….ΠΑΣΟΚΤΖΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΑΓΚΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ……..
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ, OTAN ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ…. ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ…..Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΕΝΝΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΟΙΑΣ..ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook