Χανιά | Επίσκεψη Μαρκογιαννάκη στον Πλατανιά

markogiannakis kakokairiaΟ Αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψήφιος βουλευτής Χανίων κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης πραγματοποίησε σήμερα επίσκεψη στο Δήμο Πλατανιά, όπου και ενημερώθηκε από το Δήμαρχο κ. Ι.Μαλανδράκη σχετικά με τις καταστροφές που προκλήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου  εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης επικοινώνησε άμεσα, από το γραφείο του Δημάρχου, με τον ασκούντα χρέη Περιφερειακού Διοικητού Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, κ. Μαραγκάκη, και του ζήτησε να ενισχυθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων με οχήματα άντλησης υδάτων από άλλες υπηρεσίες της Πυροσβεστικής της Κρήτης. Η ανταπόκριση ήταν άμεση.

Επιπλέον, ο κ. Μαρκογιαννάκης υποσχέθηκε στο Δήμαρχο Πλατανιά ότι θα συμπαρασταθεί στο Δήμο στην προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών και αντιμετώπισης των προβλημάτων που έχουν προκύψει.

Στη συνέχεια ο κ. Μαρκογιαννάκης επισκέφθηκε διάφορα σημεία του Δήμου για να έχει ιδίαν αντίληψη των προβλημάτων κι είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους που έχουν υποστεί ζημιές.

zarpa.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ