Χανιά | Επίσκεψη Δημάρχου Κισσάμου σε υπηρεσίες και καταστήματα

χανιά-επίσκεψη-δημάρχου-κισσάμου-σε-υ-630042

Για ακόμα μια χρονιά ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής πραγματοποίησαν επισκέψεις σε Δημόσιες Υπηρεσίες στην Κίσσαμο με σκοπό να ευχηθούν στο προσωπικό που ακόμα και αυτές της ημέρες προσφέρουν ακούραστα τις υπηρεσίες τους.

Τον Δήμαρχο συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι Δερουκάκης Εμμανουήλ και Πατερομιχελάκη Καίτη, ο εντεταλμένος σύμβουλος Κος Γλαμπεδάκης Βασίλειος καθώς και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κισσάμου Κος Κωνσταντουλάκης Βασίλης.

Οι επισκέψεις αυτές που καθιερώθηκαν από τον πρώτο χρόνο της παρούσας δημοτικής αρχής και πραγματοποιούνται κάθε χρόνο, δηλώνουν και την έμπρακτη συμπαράσταση σε όλους όσους, τόσο καθημερινά αλλά και ιδιαίτερα τις γιορτινές ημέρες, προσφέρουν μακριά από το οικογενειακό τραπέζι εκτελώντας το καθήκον τους και προσφέροντας την βοήθειά τους όπου αυτή απαιτηθεί. Ο Δήμαρχος Κισσάμου με τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής, επισκέφτηκαν το κέντρο υγείας Κισσάμου, τον λιμενικό σταθμό, το αστυνομικό τμήμα καθώς και την πυροσβεστική υπηρεσία Κισσάμου μεταφέροντας ευχές σε όσους βρισκόταν σε υπηρεσία.

Νωρίτερα ο Δήμαρχος και οι εκπρόσωποι της Δημοτικής αρχής άκουσαν τα κάλαντα από την φιλαρμονική μπάντα του Δήμου Κισσάμου καθώς και από τον σύλλογο ριζιτών «Η Κίσσαμος» και στην συνέχεια περπάτησαν στην πόλη και ευχήθηκαν στους καταστηματάρχες και τους πολίτες.

Δήμαρχος Κισσάμου Κος Σταθάκης: Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά για τις γιορτινές αυτές ημέρες, να έχουν υγεία ο καθένας με την οικογένεια του. Οι μέρες των Χριστουγέννων γεμίζουν όλους μας ελπίδα και προσμονή, θεωρούμε ηθική μας υποχρέωση να κάνουμε το ελάχιστο για όσους είναι εν υπηρεσία μακριά από τις οικογένειές τους. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο και με το καλό το νέο έτος.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook