Χανιά | Ενημέρωση για εργασίες στον Αποκόρωνα

χανιά-ενημέρωση-για-εργασίες-στον-απο-176205

ergasiesΟ Δήμος Αποκορώνου ενημερώνει τους ιδιοκτήτες καταστημάτων που βρίσκονται επί της παράλληλης του ΒΟΑΚ στο σχέδιο πόλεως Καβρού, ότι στο τέλος Οκτωβρίου τρέχοντος θα ξεκινήσουν οι εργασίες του έργου ανάπλασης του δημόσιου χώρου μεταξύ του παραλλήλου και του ΒΟΑΚ.

Το εργοτάξιο θα εκτείνεται μεταξύ των προσβάσεων του οικισμού Καβρού στο ΒΟΑΚ και  εξαιτίας των εργασιών και για λόγους ασφαλείας οδηγών και πεζών, ο χώρος θα οριοθετηθεί, περιφραχθεί και θα σημανθεί.

Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι ο χώρος αυτός αποτελεί δημόσιο κτήμα (ζώνη απαλλοτρίωσης ΒΟΑΚ) και επιβλέπουσα το έργο υπηρεσία είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης, αρμόδια υπηρεσία για τα έργα συντήρησης στο ΒΟΑΚ.

Στα πλαίσια αυτά ενημερώνονται οι ιδιοκτήτες που έχουν τοποθετήσει μόνιμες ή κινητές κατασκευές, πινακίδες ή άλλο υδραυλικό και ηλεκτρολογικό/ηλεκτρονικό εξοπλισμό να τα απομακρύνουν έγκαιρα με δαπάνες τους έτσι ώστε να ξεκινήσει ο ανάδοχος άμεσα τις εργασίες με σκοπό να προλάβει, χωρίς καθυστερήσεις, να ολοκληρώσει το έργο πριν την έναρξη της επομένης τουριστικής περιόδου.

Ο Δήμος Αποκορώνου ευελπιστεί στη άμεση ανταπόκριση και συνεργασία των Δημοτών – καταστηματαρχών.

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook