Χανιά | Εκδρομή στα Λευκά Όρη οργανώνει ο Ορειβατικός

χανιά-εκδρομή-στα-λευκά-όρη-οργανώνει-548815

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει για τα μέλη του, διήμερη ορειβατική εξόρμηση, στα δυτικά Λευκά Όρη, για να πραγματοποιήσει ανάβαση στην κορυφή Ψαρή, υψ. 1.887 μέτρα, στην επαρχία Κυδωνίας, το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Η προσέγγιση στην περιοχή θα γίνει από το οροπέδιο Ομαλού και η διανυκτέρευση θα γίνει στο καταφύγιο του Συλλόγου, στην τοποθεσία Καλλέργη.

Η ανάβαση στην κορυφή αυτή θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δουν υπέροχες εικόνες προς τις γύρω κορυφές και το οροπέδιο Ομαλού και γίνεται στα πλαίσια της τετραήμερης δράσης του Συλλόγου «Σηματοδοτούμε τα μονοπάτια του Ομαλού», που διοργανώνεται από 15 έως και 18 Σεπτεμβρίου 2017, στην περιοχή γύρω από το καταφύγιο Καλλέργη στον Ομαλό, για την σηματοδότηση μονοπατιών, στην οποία, όποιο μέλος επιθυμεί μπορεί να συμμετάσχει και τις υπόλοιπες μέρες της δράσης, προσεγγίζοντας την περιοχή, με δικό του μεταφορικό μέσο.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το μεσημέρι του Σαββάτου, ώρα 14:00 μ.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της επόμενης ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 15/09. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Χριστόφορος Μπαλαδήμας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook