Χανιά | Δύο ακόμη Παγκόσμια βραβεία για τον φωτογράφο Νίκο Μπασιά | Photos

χανιά-δύο-ακόμη-παγκόσμια-βραβεία-για-358124

Δύο ακόμη Παγκόσμια βραβεία για τον ταλαντούχο Χανιώτη φωτογράφο και καθηγητή Νίκο Μπασιά, αυτή την φορά από την όμορφη Φινλανδία !

Ο Χανιώτης φωτογράφος και καθηγητής Νίκος Μπασιάς συμμετείχε στο «1st Hyvinkaa International Exhibition of Photographic Art 2016» που διοργανώθηκε στην Φινλανδία. Αυτό αποτελεί Διεθνή διαγωνισμό, ανοικτό σε φωτογράφους επαγγελματίες και ερασιτέχνες από όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο των εγκεκριμένων κανόνων της PSA (Photographic Society of America), GPU (Global Photographic Union) και της FIAP (Fédération Internationale de l’Art Photographique).

Συμμετείχε στην κατηγορία «Color– Έγχρωμο» όπου με την φωτογραφία «Sunrise at Morocco desert-1» κατακτά το Χρυσό βραβείο «PSA Gold Color». sunriseΕπίσης συμμετείχε στην κατηγορία «Monochrome – Ασπρόμαυρο» όπου κατακτά το Χάλκινο βραβείο «PSA Bronze Monochrome» με την φωτογραφία «Sunrise at Morocco desert-2».

036d447d-36a0-414b-ab72-4b28e6553025Η φωτογραφία αυτή έχει βραβευθεί και με το χρυσό βραβείο «PSA Gold Medal» στον Διεθνή Διαγωνισμό «3nd OLYMPIC PHOTO CIRCUIT 2015» καθώς επίσης και με το βραβείο «GPU Ribbon» στον Διεθνή Διαγωνισμό «PhotoArt PRAGUE International Salon 2016» που έγινε στην Πράγα.

basiasΗ Φωτογραφική Εταιρεία της Αμερικής (PSA) η οποία τον τίμησε με τα ανωτέρω βραβεία, είναι μια παγκόσμια οργάνωση που παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που προωθούν τη φωτογραφία. Η «PSA» προωθεί την τέχνη και την επιστήμη της φωτογραφίας ως μέσο της έκφρασης, της επικοινωνίας, της δημιουργικότητας και του πολιτισμού.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook