Χανιά | Δωρεάν παραστάσεις παιδικού θεάτρου από το Κύτταρο Χαλέπας

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος ‘Κύτταρο Χαλέπας’ σε ένδειξη εκτίμησης προς τους μαθητές των σχολείων της ευρύτερης περιοχής της Χαλέπας, που διαρκώς και εμπράκτως στηρίζουν τις δράσεις του τα τελευταία 5 χρόνια, προσφέρει δωρεάν θεατρικές παραστάσεις της ομάδας ΤΟΠΙ την Τρίτη 23 και την Τετάρτη και 24 Φεβρουαρίου.

Η ομάδα ΤΟΠΙ ζωντανεύει επί σκηνής ιστορίες της ελληνικής μυθολογίας:

Ένας βασιλιάς που ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός, ένας ήρωας με μαγευτική φωνή που ταξιδεύει στα έγκατα της γης για να βρει την αγαπημένη του και πολλοί άλλοι ήρωες της Μυθολογίας συναντιούνται στην παράσταση της ομάδας ΤΟΠΙ: “Παίζοντας με τους μύθους”.

Ιστορίες που μιλούν για την αλληλεγγύη, τον έρωτα, τον αγώνα αλλά και για την απληστία, τη ματαιοδοξία, τον εγωισμό. Μια παράσταση διαδραστική, φτιαγμένη για τα παιδιά. Οι μύθοι που ανεβαίνουν στη σκηνή είναι: Ο Βασιλιάς Μίδας, Δαίδαλος και Ίκαρος, Ηχώ και Νάρκισσος, Ορφέας και Ευρυδίκη.

Την Τρίτη 23/2 θα δοθούν δύο διαδοχικές παραστάσεις για τους μαθητές του 11ου δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου καθώς και του συστεγαζόμενου 27ου νηπιαγωγείου, στο 11ο Δημοτικό Σχολείο

Την Τετάρτη 24/2 θα δοθούν άλλες δύο διαδοχικές παραστάσεις στο αμφιθέατρο του Παραρτήματος Χανίων του ΤΕΙ Κρήτης για τους μαθητές του 9ου και του 10ου δημοτικού σχολείου και των αντίστοιχων νηπιαγωγείων και του 35ου νηπιαγωγείου Χανίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ