Χανιά | Διογκώνονται τα προβλήματα με τις ελλείψεις εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής

χανιά-διογκώνονται-τα-προβλήματα-με-τ-757201

Πρόβλημα με τις ελλείψεις εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής αντιμετωπίζουν σχολεία στα Χανιά.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μανώλη Μηλιαράκη, σήμερα υπάρχουν επιπλέον τέσσερις κενές θέσεις σε νηπιαγωγεία των Χανίων καθώς οι εκπαιδευτικοί που έχουν διοριστεί για διάφορους λόγους αποχωρούν από την θέση τους, είτε δεν δέχονται τον διορισμό με αποτέλεσμα η θέση να είναι κενή με ότι αυτό συνεπάγεται για την εκπαιδευτική διαδικασία.

Όπως είπε στο zarpanews.gr, ο κ. Μηλιαράκης από τη πλευρά της Διεύθυνσης, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου για την πλήρωση των κενών, χωρίς πάντως ακόμα να έχουν καλυφθεί οι θέσεις, με τα γνωστά σε αυτές τις περιπτώσεις αποτελέσματα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις κατά καιρούς παρεμβάσεις για το θέμα αυτού και του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών, η λύση στο πρόβλημα είναι οι διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Διογκώνονται τα προβλήματα με τις ελλείψεις εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής

  1. Πρέπει να δοθει βάση στην ειδικη αγωγη με την ίδρυση ειδικων σχολειων καθως κ ένα σχολειο για ατομα που εχουν προβλημα ορασης επιτελους….όπως και στη καλυψη των αναγκων σε προσωπικο στην ειδικη αγωγη!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook