Χανιά | Διαδηλώνουν κατά της Βάσης της Σούδας

vasi_soudas_831781486Το Εργατικό Κέντρο Χανίων καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στην Παγκρήτια κινητοποίηση στην Αμερικανονατοϊκή Βάση της Σούδας που οργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων την Κυριακή 24 Μαΐου 2015. Προσυγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς στις 11 το πρωί.

Στο σχετικό κάλεσμα, αναφέρονται τα εξής:”Η Αμερικανονατοϊκή Βάση στη Σούδα έπαιξε συχνά πρωτεύοντα ρόλο στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις των Αμερικανών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στους πολέμους ενάντια στο Ιράκ, την Γιουγκοσλαβία, τη Λιβύη και αλλού. Τώρα προετοιμάζονται πυρετωδώς για νέες επεμβάσεις στη Μέση Ανατολή και στη Βόρεια Αφρική, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη χώρα και το νησί μας.

Το Συνδικαλιστικό Κίνημα των Εργαζομένων απαιτεί να μην έχει καμία συμμετοχή η χώρα μας στα πολεμικά παιχνίδια που παίζονται για τα οικονομικά και γεωπολιτικά συμφέροντα των ΗΠΑ, των Ευρωπαίων και του ΝΑΤΟ. Να επιστρέψουν όλες οι Ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις από το εξωτερικό. Να κλείσουν άμεσα η Βάση της Σούδας καθώς και κάθε άλλο ευρωατλαντικό πολεμικό στρατηγείο στη χώρα μας.”

zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΗ ξεχωριστή ευχή του Κυριάκου Μητσοτάκη στον πατέρα και το γιο του! | Photo
Επόμενο άρθροΒουλή: Τη Δευτέρα συνεδρίαση για το νέο ΔΣ της ΕΡΤ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ