Χανιά | «Δεν περνάει ούτε κουνούπι» στο Ενετικό Λιμάνι | Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο επίσημο δείπνο του Πατριάρχη | Photos

χανιά-δεν-περνάει-ούτε-κουνούπι-στο-383433

Απόρθητο φρούριο θυμίζει το Ενετικό Λιμάνι των Χανίων και ιδιαίτερα το κομμάτι προς το Νεώριο Μόρο, καθώς εκεί παραθέτει επίσημο δείπνο ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος προς τιμήν των ορθόδοξων προκαθήμενων αλλά και του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.

7

8

5

6

q

w

21

23Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, είναι κλειστό το κομμάτι από την Ακτή Ενώσεως μέχρι την Πύλη Sabbionara ενώ τα μέτρα ασφαλείας είναι πραγματικά δρακόντεια καθώς οι άντρες ασφαλείας ελέγχουν εξονυχιστικά τα διαβατήρια όσων θελήσουν έστω και να πλησιάσουν το σημείο του δείπνου.

e

22

28

29

30

27

r

18

3Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι κλειστά παρέμειναν τα εστιατόρια Χρυσόστομος, Αντιγόνη και Αποστόλης, ενώ οι δρόμοι αναμένεται να ανοίξουν μετά τις 11.00 το βράδυ.

4

2

10

20

Πάντως, εκτός από τους ελέγχους στα παραπάνω σημεία του Λιμανιού, από θαλάσσης περιπολούσε σκάφος του Λιμενικού και από αέρος, το χώρο επιτηρούσε ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

11

12

9

9

16

17

u

26

25

1

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook