Χανιά | Δήμος Αποκόρωνα: Πρώην αντιδήμαρχος αποχωρεί από την παράταξη Κουκιανάκη

χανιά-δήμος-αποκόρωνα-πρώην-αντιδήμα-501082

Την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη της πλειοψηφίας του Δήμου Αποκορώνου γνωστοποίησε ο πρώην αντιδήμαρχος, Παντελής Ματζοράκης, με επιστολή του προς τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η επιστολή

«Κύριε πρόεδρε

Με την επιστολή μου αυτή καταθέτω την ανεξαρτητοποίηση μου από τη δημοτική Παράταξη Ε.Μ.Α.Κ. με την οποία αναδείχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές της 18ης Μαΐου του έτους 2014 στη Δημοτική Ενότητα Αρμένων.

Είναι γνωστό σε όλους ότι από τη πρώτη στιγμή υπήρξα υποστηρικτής σας κ.Δήμαρχε και έθεσα τον εαυτό μου στη διάθεσή σας πολύ πριν συνταχθούν μαζί μας και άλλα πολιτικά στελέχη, η παρουσία των οποίων έδωσε την ώθηση στον συνδυασμό μας να κερδίσει τις εκλογές.

Στα 2,5 χρόνια της θητείας μας ήμουν δίπλα σε κάθε απόφασή σας και της Δημοτικής μας ομάδας.

Πιστεύω ότι στην πολιτική πρέπει να υπερισχύει το Εμείς και όχι το Εγώ και για το λόγο αυτό έθεσα πάνω απ’ όλα τις αποφάσεις της διοίκησης ακόμα και αν προσωπικά διαφωνούσα.

Δυστυχώς η στάση μου αυτή προφανώς εκγλύφθηκε ως αδυναμία και παρόλο πετυχημένος ως Αντιδήμαρχος ύδρευσης, για το οποίο το παραδεχτήκατε και ενώπιου του Δ.Σ., μου ζητήθηκε να μετατραπώ τα επόμενα 2,5 χρόνια σε στρατιώτη στον πόλεμο χωρίς όπλα και κράνος.

Πιστεύοντας ότι υπέρβαλα εαυτόν αυτό το διάστημα και νιώθοντας πρωτεργάτης αυτής της δουλειάς που αναφέρετε ότι έγινε στον Δήμο, δεν δέχτηκα να συμμετάσχω στο νέο διοικητικό σχήμα στο πόστο που μου προτάθηκε >.

Η συνείδησή μου και η ιδεολογία μου δεν ταυτίζονται πλέον με τον τρόπο προσέγγισης και μελέτης των διαφόρων σοβαρών θεμάτων με εκείνα της Δημοτικής Αρχής, θεωρώ ανέντιμο να παραμείνω περιμένοντας την ευκαιρία να αξιοποιηθώ εις βάρος κάποιον Συναδέλφων, γιατί πιστεύω ότι πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν το έργο που τους ανατέθηκε και όσοι προσφέρουν να ανταμείβονται και όχι να υποβαθμίζονται.

Η απόφασή αυτή λήφθηκε μετά από ώριμη σκέψη και οφείλετε στο γεγονός ότι χάθηκε πλέον η εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπό σας.

Έτσι σήμερα δηλώνω ότι αποχωρώ από την παράταξή παραμένοντας Δημοτικός Σύμβουλος ως ανεξάρτητος στο Δ.Σ..

Ανεξάρτητος ήμουν από την αρχή που σας είχα δώσει το χέρι μου και ανεξάρτητος θα παραμείνω.

Κάποιες αξίες δεν διαπραγματεύονται και δεν θυσιάζονται όπως είναι ο σεβασμός και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Μένοντας σταθερός στις αξίες και στα πιστεύω του προεκλογικού αγώνα θα συνεχίσω να δίνω το παρών και τον αγώνα μου από την θέση του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου, σεβόμενος τους ανθρώπους που με τοποθέτησαν».

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Δήμος Αποκόρωνα: Πρώην αντιδήμαρχος αποχωρεί από την παράταξη Κουκιανάκη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook