Χανιά | Γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ

χανιά-γενική-συνέλευση-της-ελμε-49116

kathigitisΝέα γενική συνέλευση, των εκπαιδευτικών στα Χανιά συγκαλεί η ΕΛΜΕ Χανίων, την Τετάρτη στις 8 : 30 το βράδυ στο 1ο ΕΠΑΛ.

Θέμα της συνέλευσης ο συντονισμός της δράσης των καθηγητών στα Χανιά.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛΜΕ αναφέρονται τα παρακάτω:

«Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στην τελευταία ΓΣ των Προέδρων των ΕΛΜΕ, αλλά και το γεγονός ότι το πρόβλημα Δημοκρατικής και Συνταγματικής εκτροπής με την επιστράτευση των εκπαιδευτικών παραμένει, κρίνουμε επιβεβλημένο να προχωρήσουμε άμεσα σε Γενική Συνέλευση ώστε να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε τα περαιτέρω βήματά μας. Αντίστοιχο αίτημα κατατέθηκε εγγράφως και από συναδέλφους στο οποίο και ανταποκρινόμαστε θετικά. Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

1.Ενημέρωση από τη Γενική Συνέλευση των Προέδρων

2.Πως απαντάμε στην επιστράτευση και πως συνεχίζουμε τον αγώνα μας

3.Συζήτηση, με αφορμή επικείμενη δίκη συναδέλφου, για την αντιμετώπιση του φαινομένου των διώξεων με βάση το νόμο 4093/2012 που επιβεβαιώνει την αντιδημοκρατική εκτροπή της κυβέρνησης.

Τονίζουμε την ανάγκη μαζικής προσέλευσης στη Γεν. Συνέλευση καθώς οι όποιες αποφάσεις πάρουμε για τη συνέχεια απαιτούν τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή μας. Ας είναι τέτοια η συμμετοχή που να κάνει  την τελευταία μας Γεν. Συνέλευση να φαντάζει μικρή.

Εκεί θα αποφασίσουμε όλοι μαζί δημοκρατικά την περεταίρω στάση μας.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook