Χανιά | Γάμος βγαλμένος από… παραμύθι για τον γιο πρώην υπουργού | Photos

χανιά-γάμος-βγαλμένος-από-παραμύθι-γ-584690

Τον γιο του Επαμεινώνδα πάντρεψε την Κυριακή ο πρώην βουλευτής και υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Βιρβιδάκης. 

Το μυστήριο έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στον Προφήτη Ηλία. Εκεί, παρουσία πολλών φίλων και συγγενών, ένωσαν τις ζωές του ο Νώντας και η Μάρα. Κουμπάρος του ευτυχισμένου ζευγαριού ήταν ο Αντρέας Γαρυφαλής. 

To ζευγάρι που ζει και εργάζεται στην Αθήνα, θέλησε να ζήσει την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του στα Χανιά, γενέτειρα του γαμπρού.

H όμορφη νύφη έλαμπε στο κομψό νυφικό της και τράβηξε τα βλέμματα όλων που βρέθηκαν στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία και έδωσαν τις θερμότερες ευχές τους.

Το δε ρύζι στο τέλος του μυστηρίου ήταν τόσο, που χρειάστηκε ομπρέλα για να «προστατέψει» το νιόπαντρο ζευγάρι

Ο γάμος είχε σαν θέμα τα παραμύθια, τα παιχνίδια και τα κόμικς και ήταν αποτέλεσμα προσωπικής προετοιμασίας και, ομολογουμένως πρωτότυπων, ιδεών.

Οι επτά νάνοι κυριάρχησαν στην εκκλησία, τα κοριτσάκια που μοίρασαν το ρύζι ήταν ντυμένα κοκκινοσκουφίτσες, τα ζάρια ήταν από γνωστά επιτραπέζια παιχνίδια, ενώ εντυπωσίασε η πολύ ιδιαίτερη κουφετομηχανή την οποία τίμησαν -και με το παραπάνω – τα μικρά παιδιά!Το κόκκινο ήταν το χρώμα που διάλεξε η νύφη για την ανθοδέσμη της, αλλά και για το παπιγιόν του γαμπρού το οποίο ήταν χειροποίητο, φτιαγμένο από pixels και εμπνευσμένο από παλιά arcade παιχνίδια. 

Αργότερα στο Πορτοκάλι, το ζευγάρι δεξιώθηκε τους καλεσμένους του οι οποίοι διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ, μεταξύ άλλων και στους ρυθμούς του κουμπάρου που ανέβηκε για λίγο στα γνώριμα για εκείνον decks.

Το zarpanews.gr εύχεται στο ζευγάρι να ζήσει ευτυχισμένο

4 thoughts on “Χανιά | Γάμος βγαλμένος από… παραμύθι για τον γιο πρώην υπουργού | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook