Χανιά | Βελτίωση εγκαταστάσεων και υλικού στο 7ο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο

Ικανοποίηση επικρατεί στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Χανίων, μετά και την αναβάθμιση εγκαταστάσεων και εξοπλισμού.

Όπως έγινε γνωστό, τα σχολεία αναβαθμίστηκαν πλήρως από πλευράς υλικοτεχνικής υποδομής σε Η/Υ (αίθουσα πληροφορικής, αίθουσες διδασκαλίας, γραφεία με σύνδεση στο διαδίκτυο ασύρματα και ενσύρματα).

Επίσης, προστέθηκε φωτοτυπικό μηχάνημα καθώς και σύστημα συναγερμού και ασφάλειας των εγκαταστάσεων, τηλέφωνο-φαξ, και τηλεόραση, χάρις στις προσπάθειες του Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου της Προϊσταμένης του Νηπιαγωγείου, του Συλλόγου Διδασκόντων των σχολείων, του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού-7ου Νηπιαγωγείου Χανίων αλλά και τη συνεργασία του Δήμου Χανίων, της Σχολικής Επιτροπής, του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χανίων και ιδιωτών.

Όπως αναφέρουν, ώστόσο «μένουν να γίνουν και άλλα ακόμη από πλευράς του Δήμου(σκιάδια,βαψίματα,κάγκελα, επισκευή αυλής, σοβατίσματα) αλλά και υλικοτεχνικής υποδομής (διαδραστικοί πίνακες, ηχοσυστήματα κλπ).

Αυτό όμως που αποτελεί και στοίχημα και πρέπει να κερδηθεί από όλους, είναι η εμπιστοσύνη και η στήριξη των γονέων της περιοχής ευθύνης των σχολείων μας, εγγράφοντας τα παιδιά τους σ’ αυτά, αλλά και του Δήμου, που πριν κτίσει νέα σχολεία, να γεμίσει τα υπάρχοντα, όπως το δικό μας, το οποίο έχει 82 μαθητές, ενώ χωράει 340 μαθητές και της Διεύθυνσης Π.Ε. Χανίων την οποία καλούμε να εφαρμόσει πλήρως το Π.Δ.79/2017.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ