Χανιά | Βγήκε από την Εντατική ο Μαρτσάκης | Περαστικά Στέφανε…

χανιά-βγήκε-από-την-εντατική-ο-μαρτσάκ-2445

stefanos martsakisΜετά από πέντε μέρες νοσηλείας στην Εντατική Μονάδα του Νοσοκομείου Χανίων κι αφού υποβλήθηκε σε δύο επιτυχημένες χειρουργικές επεμβάσεις, ο Στέφανος Μαρτσάκης βρίσκεται από χθες σε δωμάτιο της Νευροχειρουργικής Πτέρυγας, αναρρώνοντας μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του νωρίς το πρωί της προηγούμενης Κυριακής.

Ο Μαρτσάκης είχε από την πρώτη στιγμή τη συμπαράσταση των συγγενών και των φίλων του, αλλά και τις ευχές όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδος που αντιμετώπισε με μεγάλη ευαισθησία το θέμα του και όπως φαίνεται αυτό εξελίσσεται, ευτυχώς, ομαλά. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής εδώ και δύο περίπου 24ωρα έχει “ξυπνήσει” και όσο τρέχει ο χρόνος δείχνει ολοένα και καλύτερα.

Πλέον, με τη μεταφορά του στην Κλινική δίνεται η δυνατότητα σε κόσμο να τον επισκέπτεται και ειδικότερα χθες έσπευσαν πολλοί ποδοσφαιριστές από τις ομάδες του Πλατανιά, του Α.Ο. Χανιά, αλλά και της Επισκοπής, για να του ευχηθούν ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει σιδερένιος ει δυνατόν στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Μαρτσάκης αναμένεται να μείνει για αρκετές μέρες στην Κλινική, ενδεχομένως για διάστημα μεγαλύτερο των δύο εβδομάδων έτσι ώστε ν” αναρρώσει αρκετά μετά τις εγχειρήσεις που του έγιναν, ενώ σε αυτό το διάστημα θα υποβληθεί σε αξονικές για να καταδειχθεί εάν το αιμάτωμα που του αφαιρέθηκε από το κεφάλι, υποχωρεί, όπως είναι η πίστη των γιατρών.

Στο μεταξύ ο Στέφανος έστειλε μήνυμα μέσω της σελίδας του στο facebook, ευχαριστώντας  όλους όσοι του στάθηκαν αυτές τις δύσκολες ώρες.

«Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου όλους εσάς, που μου σταθήκατε τόσο πολύ αυτές τις δύσκολες ώρες και μου δείξατε πόσο σημαντικό είναι να είσαι σωστός με όλους.  Η ανταπόδοση από μέρους μου είναι σίγουρη και αμοιβαία… Ειδικά τώρα που όλα πήγαν καλά… »

martsakis facebook

martsakis cover

Πηγή: haniotika-nea.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook