Χανιά | Βανδαλισμοί στην έκθεση υποβρυχίων φωτογραφιών

χανιά-βανδαλισμοί-στην-έκθεση-υποβρυ-87764

bandalismoi limaniΕπίθεση βανδάλων δέχθηκε η 2η υποβρύχια έκθεση φωτογραφίας που πραγματοποιείται στον λιμενοβραχίονα του ενετικού λιμανιού των Χανίων!

Άγνωστοι πέταξαν πέτρες και μπουκάλια στις ιστορικές φωτογραφίες της πρωτότυπης έκθεσης, την οποία και έστησε με μεγάλο μεράκι και πολλές δυσκολίες η Ενωση Αυτοδυτών Κρήτης.

Το περιστατικό έγινε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου και έγινε αντιληπτό από μέλη της Ένωσης Αυτοδυτών. Όπως επεσήμανε στα ‘Χ.Ν.’ ο πρόεδρός της Κώστας Κωνσταντινίδης «κάθε 5 – 6 ώρες ένα μέλος της Ένωσής μας βρίσκεται στον λιμενοβραχίονα για να δούμε αν όλα πηγαίνουν καλά στην έκθεση. Βρήκαμε, λοιπόν, πεταμένες πολύ μεγάλες πέτρες που τις είχαν κουβαλήσει από την πίσω πλευρά του λιμενοβραχίονα. Μιλάμε για κοτρόνες που τις κουβάλησαν επί τούτου προκειμένου να τις πετάξουν πάνω στις φωτογραφίες! Μου έκανε τρομακτική εντύπωση, δεν το πίστευα όταν το είδα. Είχαν πετάξει και μπουκάλια, αλλά κοτρόνες ολόκληρες!».

ekthesi limaniΕυτυχώς οι πέτρες δεν προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στην έκθεση που συνεχίζεται κανονικά μέχρι τις 24 Αυγούστου.

«Η έκθεση έχει κόσμο, οι επισκέπτες, οι Χανιώτες, εντυπωσιάζονται από την πρωτοτυπία της να βλέπουν έναν τόσο μεγάλο αριθμό φωτογραφιών στον βυθό του λιμανιού. Δεν καταλαβαίνω εκείνους που έκαναν αυτές τις πράξεις», είπε ο κ. Κωνσταντινίδης.

Στην έκθεση παρουσιάζονται 80 φωτογραφίες στον θαλάσσιο χώρο του παλιού λιμανιού των Χανίων (λιμενοβραχίονα), με κεντρικό θέμα την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.

 

Πηγή : Χανιώτικα νέα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook