Χανιά | Αυτό δεν περιγράφεται! Ανατριχιαστικές εικόνες από χωματερή δίπλα στη θάλασσα | Photos

Αν κάποιος περιέγραφε αυτές τις εικόνες, λέγοντας πως όλα όσα αποτυπώνει ο φωτογραφικός φακός, βρίσκονται λίγα μέτρα από τη θάλασσα και σε μια περιοχή τουριστική, άρα και επισκέψιμη, θα λέγαμε πως αστειεύεται.

Δυστυχώς όμως οι εικόνες είναι πέρα για πέρα αληθινές, όσο αληθινή είναι και η αχαρακτήριστη πρακτική κάποιων, που τα όσα μπορούν να κάνουν δεν δικαιολογούνται με τίποτα.

Οι φωτογραφίες είναι της προηγούμενης Δευτέρας και σε αυτες, μπορεί να δει κάποιος πάνελ με πολυουρεθάνη, πλαστικά, σπασμένα ελενιτ, σκουπίδια , μέχρι και μισό καρχαρία που σαπίζει και μολύνει.

Εμείς δεν θα προβούμε σε εύκολα συμπεράσματα, για να πούμε ότι φταίει ο δήμος ή κάποιος ανεγκέφαλος για την κατάσταση αυτή.

Όμως, περιμένουμε απαντήσεις από τον δήμο Κισσάμου, στα όρια του οποίου βρίσκεται η συγκεκριμένη περιοχή, υπεύθυνες απαντήσεις.

zarpanews.gr

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] [zarpanews.gr] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Κατηγορίες ΕΙΔΗΣΕΙΣ Πλοήγηση άρθρων11 Σεπτεμβρίου 2001 – Πέρασαν 17 χρόνια και 1.101 θύματα δεν έχουν ταυτοποιηθεί […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ