Χανιά | Απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης

χανιά-απονομή-βεβαιώσεων-παρακολούθ-388200

Στις 27 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Δήμου Κισσάμου, παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Γλαμπεδάκη Βασιλείου και του υπευθύνου του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου κ. Βεστάκη Εμμανουήλ, απονομή βεβαιώσεων στους δημότες οι οποίοι παρακολούθησαν και ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία έλαβαν χώρα στο δήμο κατά την περίοδο 2015 – 2016.

Τη παραπάνω περίοδο στο δήμο Κισσάμου δημιουργήθηκαν συνολικά 17 εκπαιδευτικά προγράμματα διαφόρων εκπαιδευτικών ενοτήτων στα οποία συμμετείχαν συνολικά πάνω από 250 δημότες, ενώ ολοκλήρωσαν με επιτυχία περισσότεροι από τους μισούς.

Όπως ανέφερε ο κ. Γλαμπεδάκης, «το πρόγραμμα είχε μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία από τους πολίτες του δήμου Κισσάμου, παρόλο που υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση στην έναρξη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και η περίοδος που πραγματοποιήθηκαν ήταν δύσκολη για την παρακολούθηση τους».

Οι δημότες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα θα μπορούν να παραλαμβάνουν τις βεβαιώσεις παρακολούθησης από τη Γραμματεία του Δήμου Κισσάμου στο Δημαρχείο στον 1 ο όροφο καθημερινά και ώρες από 8:30 π.μ. έως 13:30 μ.μ.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας και Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας και Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook