Χανιά | Απολίτιστοι και βάρβαροι ξέσπασαν και πάλι σε παιδική χαρά | Photos

Βανδαλισμοί διαπιστώθηκαν από τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων, καθώς και από τον ανάδοχο εργολάβο του έργου “Αναπλάσεις Κοινόχρηστων χώρων”, στην παιδική χαρά, που βρίσκεται στο Καμπάνι Ακρωτηρίου.

vandalismoi-paidiki-xara-kampani-1Όπως διαπιστώθηκε, άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στην οριοθέτηση/περίφραξη της παιδικής χαράς, καθώς και στα τραπέζια αντισφαίρισης του πάρκου, το οποίο, ωστόσο, δεν έχει παραδοθεί ακόμη προς χρήση από τον ανάδοχο του έργου, καθώς είναι υπό κατασκευή.

vandalismoi-paidiki-xara-kampani-2Σε δήλωση του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γεώργιος Ξανθουδάκης, επισημαίνει ότι είναι απαράδεκτο το γεγονός να προκαλούνται βανδαλισμοί σε έργα, που δεν έχουν ακόμη παραδοθεί προς χρήση στην τοπική κοινωνία, τονίζοντας ότι τα περιστατικά βανδαλισμών δημοτικής περιουσίας καταγγέλλονται και ακολουθούν πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης. “Οι ζημιές θα επισκευαστούν σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου, ώστε να παραδοθεί το πάρκο άρτιο και ασφαλές”, καταλήγει στη δήλωση του ο κ. Ξανθουδάκης.

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ