Χανιά | Απίστευτο: Κοιτάξτε τι σκουπιδαριό άφησαν στον δρόμο! | Photos

Μόνο αγανάκτηση προκαλούν οι συγκεκριμένες φωτογραφίες από την οδό Πλάτωνος, εκεί όπου κάποιοι, άφησαν μεγάλη ποσότητα ογκωδών απορριμμάτων χωρίς να ενημερώσουν την αρμόδια υπηρεσία του δήμου.
16833053_10154565177416185_2128029638_o

Για τον λόγο αυτό, δίνονται για μία ακόμη φορά τα τηλέφωνα επικοινωνίας των αρμοδίων Υπηρεσιών:

• Υπηρεσία Καθαριότητας Δήμου Χανίων: 2821 3 41777 & 15240. Η αποκομιδή ογκωδών απορριμμάτων γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, εκτός της Δ.Ε. Χανίων.
• Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α.: 28210 76666. Η αποκομιδή ογκωδών απορριμμάτων γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης και αφορά όλο το εύρος της Δ.Ε. Χανίων.

Σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου & Περιβάλλοντος, Γιώργος Φραγγεδάκης, απευθύνει έκκληση σε όλους τους συνδημότες μας να συνεργάζονται με τις αρμόδιες Υπηρεσίες, ώστε να τηρείται το πρόγραμμα αποκομιδής ογκωδών απορριμμάτων και να διατηρείται η πόλη μας καθαρή. “Το φαινόμενο της απόρριψης παλαιών επίπλων και στρωμάτων στους δρόμους, τα οποία αποτελούν εστία ρύπανσης και εμποδίζουν τη διέλευση των πολιτών, είναι δυστυχώς πολύ συχνό.

Η αντιμετώπιση του δυσάρεστου αυτού φαινομένου είναι απλή, αρκεί ένα τηλεφώνημα είτε στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας είτε στη Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α., προκειμένου να διευκρινιστεί η ώρα, που μπορούμε να βγάζουμε τα ογκώδη αντικείμενα” τονίζει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος. Παράλληλα, ο κ. Φραγγεδάκης καλεί όποιον συμπολίτη μας αντιλαμβάνεται την ύπαρξη ανάλογων άσχημων καταστάσεων να ενημερώνει τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

Επισημαίνεται ότι για το συγκεκριμένο περιστατικό στην οδό Πλάτωνος διενεργείται ήδη έρευνα, καθώς η ποσότητα των ογκωδών απορριμμάτων είναι πολύ μεγάλη και δεν υπήρξε καμία ειδοποίηση της Υπηρεσίας, που είχε βρεθεί στο σημείο την προηγούμενη ημέρα.

zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΈλληνας, χωρίς γερμανική υπηκοότητα, αρχιφύλακας στην Γερμανική Αστυνομία | Photos
Επόμενο άρθροΑυτά είναι τα τρία είδη της απιστίας