Χανιά | Ανησυχία στην Δημοτική Αρχή μετά τους χθεσινούς βανδαλισμούς

?

Τη συνεργασία των πολιτών ζητάει η δημοτική αρχή με αφορμή τους βανδαλισμούς που προκάλεσαν άγνωστοι στο μηχάνημα αυτόματης διάθεσης ποδηλάτων στην Πλατεία Μαρκοπούλου καθώς και σε μία από τις θέσεις ποδηλάτων, μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης από το zarpanews.gr (δείτε εδώ) επισημαίνοντας ότι τα φαινόμενα καταστροφών δημόσιας περιουσίας έχουν πάρει “ανησυχητικές διαστάσεις”.

?

Η ανακοίνωση:

«Η δημοτική αρχή εκφράζει την απογοήτευσή της για τις ζημιές, που προκάλεσαν άγνωστοι στο μηχάνημα αυτόματης διάθεσης ποδηλάτων στην Πλατεία Μαρκοπούλου καθώς και σε μία από τις θέσεις ποδηλάτων. Είναι απαράδεκτο να προκαλούνται βανδαλισμοί και μάλιστα σε έργα, που δεν έχουν ακόμη παραδοθεί προς χρήση.

Δυστυχώς τα περιστατικά καταστροφών και φθοράς δημόσιας περιουσίας έχουν πάρει ανησυχητικές διαστάσεις στην πόλη μας. Ακόμα και παιδικές χαρές έχουν γίνει στόχος της καταστροφικής μανίας μίας μειοψηφίας βανδάλων, που αμαυρώνουν την εικόνα των Χανίων εις βάρος της πλειοψηφίας των πολιτών και των επισκεπτών της.

Η δημοτική αρχή ζητά τη συνεργασία των πολιτών, οι οποίοι θα πρέπει να καταγγέλλουν άμεσα προς την Ελληνική Αστυνομία αλλά και τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου περιστατικά βανδαλισμών δημοτικής περιουσίας. Ο Δήμος Χανίων θα κινηθεί και νομικά εναντίον όσων καταστρέφουν δημόσια περιουσία και θα ζητά την παραδειγματική τους τιμωρία από τη Δικαιοσύνη.»

?

zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΟ Russell Brand επαναστατεί… στα ελληνικά!
Επόμενο άρθροΝεκρός 58χρονος στην πυρκαγιά της Λακωνίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ