Χανιά | Αλβανός κρατούμενος στην Αγιά και άλλα δύο άτομα αρχηγοί κυκλώματος εμπορίας ηρωίνης

Αλβανός, κρατούμενος στο σωφρονιστικό κατάστημα της “Κρήτη 1” της φυλακής της Αγιάς μαζί με ομοεθνείς του, κρατούμενους σε άλλα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας συντόνιζαν κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και ειδικότερα ηρωίνης.

Ειδικότερα και όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, “από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάστηκε εγκληματικό κύκλωμα εγκλείστων σε φυλακές της Χώρας, που οργάνωναν και συντόνιζαν την μεταφορά, αποθήκευση και διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ηρωίνης στην εγχώρια παράνομη αγορά ναρκωτικών.

Στη συγκεκριμένη υπόθεση κατηγορούνται τρεις υπήκοοι Αλβανίας, ο ένας έγκλειστος στις Δικαστικές Φυλακές Χανίων, ο δεύτερος στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού και ο τρίτος στο Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας.

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ερευνών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων, διακριβώθηκαν οι ειδικότεροι ρόλοι των παραπάνω δραστών στη διακίνηση μεγάλης ποσότητας ηρωίνης, ενώ εντοπίστηκε στην περιοχή του Νέου Κόσμου, αυτοκίνητο το οποίο, τα μέλη του κυκλώματος είχαν αποκρύψει ποσότητα ηρωίνης, για να την παραλάβει άλλο μέλος του κυκλώματος.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κρυμμένα στο ανωτέρω όχημα 6.405 γραμμάρια ηρωίνης, τα οποία λόγω της επιτυχούς εξιχνίασης της υπόθεσης από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, δεν κατάφερε να παραλάβει και να διακινήσει περαιτέρω, σύμφωνα με το σχέδιο του κυκλώματος, ένα από τα μέλη του κυκλώματος.”

zarpanews.gr

loading...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ