Χανιά | Έκοψαν το ρεύμα σε μητέρα 8 παιδιών | Video

χανιά-έκοψαν-το-ρεύμα-σε-μητέρα-8-παιδι-455660

Αυτή είναι η κυρία Φωτεινή Περβολιανάκη και είναι μητέρα 8 παιδιών. Για την ΔΕΗ όμως είναι απλά ένα όνομα και ένας αριθμός καταναλωτή που δεν πλήρωσε την δόση σε ρύθμιση και δεν ανταποκρίθηκε παράλληλα στην πληρωμή των 2 τελευταίων λογαριασμών.

Γι αυτό χτες όταν ο μεγαλύτερος γιος της μπήκε στο σπίτι νωρίς το μεσημέρι διαπίστωσε ότι το ρεύμα είχε κοπεί.

Η κα Περβολιανάκη πλήρωνε κανονικά τα 75 ευρώ της δόσης ενός λογαριασμού που είχε φτάσει περίπου τις 2.500 ευρώ ενώ κάθε μήνα έβαζε όσα μπορούσε στον επόμενο λογαριασμό που ήρθε 635 ευρώ και στον επόμενο 512.

Από την πλευρά της η ΔΕΗ τονίζει ότι αφού βγήκε εκτός της ρύθμισης, πρέπει να πληρώσει το συνολικό ποσό των τελευταίων λογαριασμών για να μπορέσει να ξαναμπεί στην ρύθμιση και να της επανασυνδέσουν το ρεύμα. Πόσο είναι αυτό; 906 ευρώ!

Η 47χρονη έγινε μητέρα στα 17 της χρόνια, ο μεγαλύτερος γιος της είναι 30 και το μικρότερο παιδί 4 ετών. Τα παιδιά μας είπε είναι ευτυχία αλλά ο το κόστος για να τα μεγαλώσεις είναι στις μέρες μας δυσβάσταχτο. Επίδομα παίρνει μόνο για τα τρία μικρότερα παιδιά, ενώ ζουν όλοι μαζί στο σπίτι γιατί εκτός από την ίδια που δουλεύει στην ΕΡΑ, εργάζεται ο σύντροφος της και η 24χρονη κόρη της. Τα υπόλοιπα παιδιά εκτός από τα τρία ανήλικα είναι άνεργα, ενώ μία κόρη είναι φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη.

Καθημερινά η κα Περβολιανάκη κοιτάζει τους λογαριασμούς της για να δει τι θα πρωτοπληρώσει ώστε τα 8 της παιδιά να έχουν μια αξιοπρεπή διαβίωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι για το φαγητό της οικογένειας και για την πληρωμή των λογαριασμών αλλά και της δόσης στην τράπεζα για το σπίτι, αγγίζουν τον μήνα τις 2.000 ευρώ.

Η 47χρονη μητέρα δε θα αντέξει να βλέπει τα παιδιά της να διαβάζουν στο σκοτάδι, ενώ δε μπορεί να μη μαγειρεύει για 10 στόματα καθημερινά και να επιβαρύνει συγγενείς και φίλους.

Να σημειωθεί ότι το ρεύμα δεν κόβεται στο κοινωνικό τιμολόγιο καθώς στο πολυτεκνικό πληρώνεται το 33% του λογαριασμού.

neatv.gr

One thought on “Χανιά | Έκοψαν το ρεύμα σε μητέρα 8 παιδιών | Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook