Φωτογραφικό υλικό από την… αβάπτιστη ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη | Photos

papakaliatisΟ Χριστόφορος Παπακαλιάτης ολοκλήρωσε, πριν από λίγες ημέρες, τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, που παραμένει επισήμως ακόμα αβάπτιστη! Ο τίτλος της επομένως παραμένει μυστήριο, ενώ ίσως το μοντάζ συμβάλει στη…σύλληψή του. Απολαύστε φωτογραφίες από σκηνές και γυρίσματα της ταινίας.

afisa7_520_bΠρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε, η οποία ξεδιπλώνεται στην Ελλάδα του σήμερα.

K520_bΤρεις αυτόνομες ιστορίες που ενώνουν έλληνες και ξένους πολίτες.

paoa10_520_bΟι τρεις ιστορίες φέρνουν κοντά δύο διαφορετικούς κόσμους, σε μια Ελλάδα που αλλάζει.

papa2_520_bΔιαφορετικές οπτικές, από διαφορετικές γενιές, πάνω σε θέματα όπως το μεταναστευτικό, το εργασιακό αλλά και τη δεύτερη ευκαιρία που οι ήρωες επιζητούν, με όχημα τον έρωτα.

papa4_520_bΤρεις γενιές ξένων πολιτών που βρίσκονται στη χώρα μας και ερωτεύονται Έλληνες στη δυσκολότερη περίοδο.

papa8_520_b

papa9_520_bΚάθε ιστορία έχει τον τίτλο της. Κάθε ιστορία έχει τη δική της ματιά, το δικό της δίλημμα και τη δική της ανατροπή έως ότου ενωθούν σε μια ενιαία πλοκή.

papa10_520_bΜύθοι και πραγματικότητα χτίζονται και γκρεμίζονται πότε γλυκά, πότε βίαια.

papa520_6_bΗθοποιοί από διαφορετικές Ηπείρους (Αμερική, Ευρώπη και Ασία) δίνουν το στίγμα της ερμηνείας: J.K.Simmons, Andrea Osvart, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Tawfeek Barhom, Νίκη Βακάλη.

papa520_b“Το ενδιαφέρον είναι πώς θα μπλεχτούν τόσοι ηθοποιοί με διαφορετικό background, κουλτούρα και ηλικία. Δεν ξέρω τι θα βγει στο τέλος αλλά για μένα είναι μοναδική εμπειρία” δηλώνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Πηγή: in.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ