Φυλάκιση 22 μηνών σε άνεργο επειδή δεν είχε εισιτήριο λεωφορείου | Photo

φυλάκιση-22-μηνών-σε-άνεργο-επειδή-δεν-ε-303021

Ένοχος κρίθηκε ένας άνεργος από τη Θεσσαλονίκη για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης και της συκοφαντικής δυσφήμισης, ενώ το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 22 μηνών με τριετή αναστολή.

Πρόκειται για τον Βαγγέλη Κιτσώνη, ο οποίος στις 11 Μαΐου επιβιβάστηκε χωρίς εισιτήριο σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ και σύμφωνα με όσα υποστηρίζει μιλώντας στη τηλεόραση του ΑΝΤ1 διαπομπεύτηκε, εξυβρίστηκε και κρατήθηκε παράνομα για περισσότερες από τρεις στάσεις από δύο ελεγκτές στο λεωφορείο της γραμμής 11 ενώ είχε δηλώσει ότι είναι άνεργος και έχοντας δείξει και την κάρτα ανεργίας.

anergos1

Υπέρ του άνεργου Βαγγέλη Κιτσώνη κατέθεσε ένας συνεπιβάτης όταν όμως όλοι κατευθύνθηκαν στο Τμήμα ο κ. Κιτσώνης κατέθεσε μήνυση για παράνομη παρακράτηση και εξύβριση προς τους ελεγκτές του ΟΑΣΘ. Μήνυση όμως για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση στον ίδιο και στον συνεπιβάτη που ήταν συνδικαλιστής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού Θεσ/νίκης κατέθεσαν και οι ελεγκτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μήνυση του ανέργου δεν εκδικάστηκε ποτέ, αντίθετα όμως οι μηνύσεις των ελεγκτών πήραν κανονικά τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Πηγή: Iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook