Φρικιαστικό έγκλημα στα Κατεχόμενα | Έξι μαχαιριές στο λαιμό και στη καρδιά στη μέση του δρόμου

φρικιαστικό-έγκλημα-στα-κατεχόμενα-έ-524428

Με έξι μαχαιριές στο λαιμό και στη καρδιά στη μέση του δρόμου, ο 42χρονος Τουρκοκύπριος Οζγκιούρ Οκουμούς σκότωσε την 25χρονη γυναίκα του, Μπουρτζιού. Το έγκλημα έγινε στη κατεχόμενη Αμμόχωστο.

Το ζευγάρι ήταν σε καφετέρια όταν άρχισαν να καβγαδίζουν. Η νεαρή Μπουρτζιού, αναφέρουν τα δημοσιεύματα του τουρκοκυπριακού τύπου, βγήκε έξω από το μαγαζί νευριασμένη και την ακολούθησε ο σύζυγός της κρατώντας μαχαίρι. Λίγα μέτρα πιο κάτω άρχισε να την μαχαιρώνει. Δεκάδες άτομα παρακολουθούσαν τη σκηνή αλλά κανείς δεν παρενέβη. Ο Οζγκιούρ Οκουμούς στη συνέχεια κάρφωσε το μαχαίρι στο στήθος του και έπεσε δίπλα στο σώμα της γυναίκας του η οποία ξεψυχούσε. Ο Οζγκιούρ Οκουμούς νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα και έχει διαφύγει του κινδύνου.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Οκουμούς είχε δημοσιεύσει στις 17 Απριλίου στο λογαριασμό του στο facebook ένα ποίημα του Ουμίτ Γιασιάρ Ογουζτζιάν με τίτλο «Το τέλος της Αϊτέν» που αναφέρεται στο θάνατο μιας γυναίκας.

Ο Οκουμούς φέρεται τις τελευταίες πέντε ημέρες να έμενε σε διαφορετικό διαμέρισμα από την σύζυγό του, εκεί όπου αστυνομικοί προέβησαν σε έρευνες για ναρκωτικά. Η 25χρονη ήταν φοιτήτρια.

Σήμερα επρόκειτο να γίνει η νεκροψία στη σορό της. Μετά την κηδεία η σορός της θα σταλεί στην οικογένειά της στην Τουρκία.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook