Φραστική επίθεση από πολίτη δέχθηκε ο Λαφαζάνης στο Νοσοκομείο Χανίων | Video

Φραστική επίθεση δέχθηκε από αγανακτισμένο πολίτη ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης , κατά την επίσκεψή του σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Χανίων .

Το περιστατικό συνέβη την ώρα που ο κος Λαφαζάνης βρισκόταν στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Εκεί τον πλησίασε ένας πολίτης , ο οποίος με εμφανή αγανάκτηση , φώναζε για την άθλια κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της δημόσιας υγείας και καταλογίζοντας ευθύνες για την αδράνεια που υπήρξε στο συγκεκριμένο θέμα τους επτά μήνες και από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ , στην οποία μετείχε , πριν σχηματιστεί η ΛΑ.Ε..

Τα προβλήματα του νοσοκομείου τέθηκαν επί τάπητος σε σύσκεψη στην οποία δεν είχε προσκληθεί η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος . Το παρόν σε αυτήν έδωσε ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Χανίων και οι υποψήφιοι της ΛΑ.Ε.

Μετά το τέλος της σύσκεψης, όπως μεταδίδει η Νέα Τηλεόραση, ο πρόεδρος της ΛΑ.Ε. , προέβη σε συστάσεις προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να μην προβάλλουν το στιγμιότυπο με τη λεκτική επίθεση στα ΤΕΠ , απειλώντας με καταγγελία και με την αιτιολογία ότι η επίθεση αφορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι τον ίδιο προσωπικά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μέγα λάθος που ο συμπαθής Παναγιώτης έχασε την ψυχραιμία του και ζήτησε από τα τοπικά ΜΜΕ να μην δείξουν το “κράξιμο” που έφαγε.
    Αν ήταν γάτος θα έπρεπε να δηλώσει ότι “Δέχτηκα μια φραστική επίθεση από έναν αγανακτισμένο πολίτη που ταλαιπωρείται από την διάλυση που επέφεραν οι Μνημονιακές πολιτικές στο ΕΣΥ. Τον κατανοώ. Έχει απόλυτο δίκιο. Και τον καλώ μαζί να δώσουμε τον αγώνα για την τιμή και την αξιοπρέπεια μας ενάντια στα Μνημόνια.”.
    Δυστυχώς ο Παναγιώτης (και η συνοδεία του) φάνηκαν πολύ λίγοι… εκλιπαρώντας τα συστημικά τοπικά ΜΜΕ να αυτο-λογοκριθούν για να τον προστατεύσουν.
    ΖΑΡΠ, ΖΑΡΠ και ξαναΖΑΡΠ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ