Φρίκη: Αποκεφάλισε τη μητέρα του και κλωτσούσε το κεφάλι της στο δρόμο | Photos 

φρίκη-αποκεφάλισε-τη-μητέρα-του-και-κλ-180286

apokefalismos_gynaikasΜε απίστευτη φρικαλεότητα δολοφόνησε ένας Αμερικανός μία ηλικιωμένη γυναίκα στη Νέα Υόρκη, καθώς την αποκεφάλισε και κλωτσούσε το κεφάλι της στο δρόμο, πριν αυτοκτονήσει πηδώντας μπροστά σε τρένο. Μάλιστα, όλα δείχνουν πως επρόκειτο για οικογενειακή τραγωδία, με δράστη το γιο και θύμα τη μητέρα.

apokefalismos1Ο άνδρας αποκεφάλισε τη γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της, στο Λονγκ Αιλαντ και στη συνέχεια την έσυρε στο δρόμο, όπου κλωτσούσε το κεφάλι της για αρκετά μέτρα, πριν τελικά βάλει τέλος στη ζωή του, πηδώντας μπροστά στο τρένο.

apokefalismos2Η γυναίκα, περίπου 60 ετών, βρέθηκε στο δρόμο από περαστικούς, οι οποίοι αρχικά θεώρησαν ότι πρόκειται για φάρσα με αφορμή του Χάλοουιν, για να διαπιστώσουν όμως με φρίκη, όταν έπιασαν το ακέφαλο σώμα, την τραγική αλήθεια.

apokefalismos4«Κοίταξα από το παράθυρό μου και είδα το σώμα στο δρόμο. Το κεφάλι της γυναίκας ήταν στην απέναντι πλευρά», δήλωσε ένας κάτοικος της περιοχής, ο Νικ Γκόρντον. «Υπήρχε παντού αίμα», συμπλήρωσε σοκαρισμένος ο άνδρας. Ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί τα στοιχεία του θύτη και του θύματος, αλλά τα αμερικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν πως πρόκειται για γιο και μητέρα.

apokefalismos5iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook