Φοιτητής στο Ηράκλειο; Το ΤΕΙ Κρήτης σε βοηθάει να βρεις σπίτι!

φοιτητής-στο-ηράκλειο-το-τει-κρήτης-σε-220259

TEIHerΗ έναρξη του εαρινού ακαδημαϊκού εξαμήνου βρίσκει αρκετούς φοιτητές σε αναζήτηση κατοικίας, ενώ παράλληλα και αρκετούς ιδιοκτήτες κατοικιών σε αναζήτηση ενοικιαστών.

Στα πλαίσια αυτά, η πλατφόρμα findhome.teicrete.gr αποτελεί μια νέα υπηρεσία που παρέχει το ΤΕΙ Κρήτης και στόχο έχει να αποτελέσει δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των φοιτητών του Ιδρύματος και των ιδιοκτητών κατοικιών.

Οι ιδιοκτήτες κατοικιών με μεγάλη ευκολία μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμό (ακόμα και μεσω facebook) και να δημοσιοποιήσουν αγγελίες για τις διαθέσιμες προς ενοικίαση κατοικίες τους. Οι ιδιοκτήτες έχουν την ευκαιρία να καταχωρήσουν μία σύντομη περιγραφή των κατοικιών, φωτογραφίες, κόστος ενοικίασης, χάρτη, καθώς και επιπλέον στοιχεία όπως π.χ. επίπλωση, κοινόχρηστα, θέρμανση, πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς για το ΤΕΙ κ.α.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μπορούν να αναζητήσουν τις διαθέσιμες κατοικίες μέσα από πολλαπλά κριτήρια, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξουν τα διαμερίσματα που θα καλύπτουν τις ανάγκες τους. Σκοπός της υπηρεσίας είναι η στήριξη και διευκόλυνση των φοιτητών του Ιδρύματος στην εύρεση κατοικίας στην πόλη σπουδών τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω υπηρεσία απευθύνεται αποκλειστικά σε φοιτητές του ΤΕΙ Κρήτης, οι οποίοι έχουν πρόσβαση μέσω του φοιτητικού τους e-mail.

Επισκεφτείτε την πλατφόρμα findhome.teicrete.gr για την καταχώρηση των διαθέσιμων προς ενοικίαση κατοικιών σας. Τα στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας αναδεικνύουν τη μεγάλη προσέλευση και αναζήτηση από φοιτητές για διαθέσιμες κατοικίες, άρα το μόνο που μένει είναι να αξιοποιήσουν και οι ιδιοκτήτες ακινήτων αυτή τη δυνατότητα.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook