Φοιτητής σκότωσε τον καθηγητή του γιατί του έβαλε κακούς βαθμούς

φοιτητής-σκότωσε-τον-καθηγητή-του-για-376915

Φοιτητής από το πανεπιστήμιο του UCLA πυροβόλησε τον καθηγητή του γιατί δεν του έβαλε καλούς βαθμούς και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Το περιστατικό συνέβη χθες λίγο πριν τις 10 το πρωί. Φοιτητές και καθηγητές στο άκουσμα των απανωτών πυροβολισμών κλείστηκαν στις αίθουσες για να προφυλαχθούν. Αμέσως στο στο πανεπιστήμιο που έχει έδρα την Καλιφόρνια έσπευσαν αστυνομικοί και περιπολικά.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Charlie Beck επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ένας φοιτητής πυροβόλησε τρεις φορές τον καθηγητή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Στο σημείο βρέθηκε το όπλο και ένα σημείωμα του αυτόχειρα.

Το θύμα είναι ο καθηγητής Βιολογίας και Χημείας Charles Knobler. Ηταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Τα Σαββατοκύριακα του άρεσε να πηγαίνει με την οικογένειά του για σερφ. Συνάδελφοί του δήλωσαν σοκαρισμένοι από το τραγικό συμβάν και μίλησαν για ένα άτομο πολύ αγαπητό και γεμάτο ζωή.

Οι πρώτες πληροφορίες για τον δράστη έκαναν λόγο για φοιτητή που επανειλημμένως ήταν δυσαρεστημένος από τους βαθμούς που του έβαζε ο καθηγητής του.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη μια εβδομάδα πριν από τις τελικές εξετάσεις στο οποίο 43.000 φοιτητές θα δώσουν εξετάσεις. Ολα τα μαθήματα ακυρώθηκαν την Τετάρτη ενώ τα μαθήματα της Βιολογίας και της Χημείας θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα.

Τα στοιχεία του δράστη δεν έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook