Φοιτήτρια για το αγαπημένο της… χόμπυ | Δέκα λόγοι που με κάνουν να @υν@νίζομαι…

φοιτήτρια-για-το-αγαπημένο-της-χόμπυ-230244

aynanismos_koritsiΜία φοιτήτρια γράφει για το αγαπημένο της… χόμπυ, αναφέροντας δέκα πολύ καλούς λόγους που την κάνουν και περνάει καλά με… τον εαυτό της !!! Άλλωστε, το λεγε και το τραγούδι » …..ναι περνώ και μόνη μου καλά»…

Δέκα λόγοι που με κάνουν και αυνανίζομαι

 

 1. Ύπνος. Όταν άρχισα να παίζω με τον μικρούλη ήμουν 16. Κάπου εκεί άρχισα να συνδέω την ώρα για ύπνο με την ώρα για σεξ και τώρα έχω πλέον μια ανταπόκριση που με ερεθίζει πριν τον ύπνο και μετά κοιμάμαι σαν πουλάκι. Ο οργασμός που βιώνω είναι σαφώς καλύτερος από ένα ποτήρι ζεστό γάλα…

2. Ξύπνημα. Τίποτα δεν σε ξυπνάει καλύτερα από ένα solo. Απελευθερώνει τις ίδιες ενδορφίνες και έχεις την ίδια λάμψη που έχεις όταν το κάνεις κανονικά. Αφού το κάνεις όμως, πλύσου αμέσως, διότι διαφορετικά θα αρχίσεις να παίζεις με το φερμουάρ σου.

3. Ασφαλές σεξ. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ασφαλές. Αντίο κίνδυνε εγκυμοσύνης. Απόψε είμαι μόνο εγώ και το χέρι μου.

 

4. Οικειότητα. Υπάρχουν φορές που η έντονη επιθυμία και η εντονότατη τεμπελιά συγκρούονται. Τότε αρχίζω να τρίβομαι και διεγείρομαι. Είναι μια εμπειρία οικειότητας. Ο αυνανισμός από μόνος του είναι κάτι ιδιωτικό. Αλλα και το να με βλέπει κάποιος να το κάνω με κάνει να αισθάνομαι πιο kinky και ερεθισμένη.

5. Συμπληρώνεις το κενό. Όταν έχεις μια σχέση εξ’αποστάσεως, ο αυνανισμός σε οποιαδήποτε στάση που γίνεται μέσω τηλεφώνου ή skype είναι αυτό που κράτησε τη σχέση ζωντανή και γεφύρωσε τα 3000 μίλια που μας χώριζαν.

6. Μειώνεις την πλήξη. Πώς να βαρεθείς όταν είσαι πάντα με τον εαυτό σου και έχοντας πάντα την δυνατότητα να ακονίσεις τις ικανότητες σου δίνοντας διάφορα ονόματα στα δάχτυλά σου; Το χόμπι μου φαίνεται να έχει διαφοροποιήσει αρκετά την εξωσχολική μου δραστηριότητα.

foit2

7. Αναβολή. Διαγώνισμα ιστορίας ή Επικείμενος οργασμός; Επικείμενος οργασμός ή διαγώνισμα ιστορίας; Φυσικά αυνανισμός! Η ιστορία μπορεί να περιμένει.

8. Είναι η εναλλακτική του κρύου ντους. Αν θες να σβήσεις την κάψα σου υπάρχουν δύο τρόποι. Το κρύο ντους ή ο αυνανισμός. Δεν ξέρω για σας, αλλά για μένα το δεύτερο είναι πιο διασκεδαστικό.

9. Απλά είναι Δευτέρα… ή Τρίτη ή Τετάρτη ή Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο ή Κυριακή…

10. Πολιτική. Αυνανίζομαι δίνοντας απάντηση σε όλους αυτούς που λένε ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να χαρούν μόνες το σώμα τους!

Πηγή: 69magazine

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook