Φιλική ισοπαλία για τον Πλατανιά | 0-0 με τον ΟΦΗ

φιλική-ισοπαλία-για-τον-πλατανιά-0-0-με-τ-163733

tsourakis_PlataniasΘετικά είναι -ξανά- τα συμπεράσματα για τον Πλατανιά της περιόδου 2014-15. Η νέα ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου είχε πολλή καλή απόδοση, ερχόμενη ισόπαλη χωρίς γκολ στο φιλικό με τον ΟΦΗ, αλλά αν ένας εκ των δύο δικαιούταν τη νίκη, αυτός είναι ο Πλατανιάς!

Η χανιώτικη ομάδα ειδικότερα στο α’ ημίχρονο βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ, αλλά δεν κατάφερε να το πετύχει. Ωστόσο, σε όλο σχεδόν το παιχνίδι διατηρούσε τον πλήρη έλεγχο, έχοντας τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά τις ευκαιρίες και, εν πάση περιπτώσει, έδωσε και πάλι πειστικά δείγματα γραφής.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος ξεκίνησε με σύστημα 4-1-4-1, ενώ από τα μισά σχεδόν τον β’ ημιχρόνου έγινε 5-3-2, με τον Πλατανιά να κινδυνεύει σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Το σημαντικό είναι ότι οι «κόκκινοι» δείχνουν έτοιμοι για το νέο πρωτάθλημα, όσο «έτοιμοι» μπορούν να χαρακτηριστούν αυτό το χρονικό διάστημα. Επόμενο φιλικό είναι με τον Κισσαμικό, στις 6:30 το απόγευμα της Κυριακής (17/8) στο γήπεδο του Μάλεμε.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

21′ Σουτ Μπεριάν άουτ.

26′ Αδύναμο και άστοχο σουτ από τον Τσουράκη.

30′ Εκτέλεση φάουλ από τον Μενδρινό, η μπάλα κοντράρει από την απόκρουση των αμυντικών του ΟΦΗ στον Μαχαμάτ, για να στρωθεί στον Μπανανά που σουτάρει ψηλά μέσα από τη μικρή περιοχή.

33′ Πάσα Τσουράκη για τον Αποστολόπουλο, με τη μπάλα να καταλήγει σε κόρνερ μετά από απόκρουση αμυντικού του ΟΦΗ.

34′ Άδικη ακύρωση γκολ για τον Πλατανιά, με τον Γουνδουλάκη να υποδεικνύεται σε θέση οφ σάιντ μετά από εξαιρετική, κάθετη πάσα του Μενδρινού.

37′ Δοκάρι για τον ΟΦΗ, μετά από πλασέ του Περογαμβράκη και καταπληκτική μπαλιά από τον Πετρόπουλο.

39′ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Πλατανιά με τον Τόρες να βρίσκεται τετ α τετ με τον Λόρια από την πάσα με το κεφάλι από τον Μπεριάν αλλά δεν μπορεί να τον πλασάρει. Στην πορεία της φάσης ακολουθεί σουτ που καταλήγει άουτ από τον Γουνδουλάκη.

55′ Ο Τσουράκης «κόβει» τη μπάλα ωραία μέσα στην περιοχή του ΟΦΗ για τον Γουνδουλάκη που δεν μπορεί να πλασάρει.

60′ Ο Αποστολόπουλος περνάει για τον Τσουράκη που έχει τη δυνατότητα να σουτάρει κάτω από καλές προϋποθέσεις αλλά η μπάλα θα κοντράρει μετά από ένα σθεναρό πλασέ και καταλήγει κόρνερ.

70′ Σουτ από τον Μακρή καταλήγει λίγο εξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Περιστερίδη.

81′ Διπλή, χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Λαμπρόπουλο να μην μπορεί να σκοράρει μετά τη σέντρα από τον Πετρόπουλο.

87′ Σουτ Μπανούση μπλοκάρει ο Κοκκαλάς.

ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο): Λόρια (46′ Δασκαλάκης), Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μπανούσης, Μονιάκης (46′ Λαμπρόπουλος), Πετρόπουλος, Ραζάκ (74′ Κάλαϊτζιτς), Μεϊτέ (75′ Φαζός), Περογαμβράκης (46′ Κουτσιανικούλης), Στάθης (88′ Μαραθιανός), Μακρής.

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Περιστερίδης (79′ Κοκκαλάς), Αποστολόπουλος, Ζαραδούκας, Αγκιλέρα (75′ Ιτούα), Μπανανά, Μαχαμάτ, Μενδρινός, Τσουράκης (79′ Φιγκέιρα), Τόρες (79′ Ναζλίδης), Γουνδουλάκης (79′ Τέτε), Μπεριάν (57′ Δημήτρης).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook