Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Ο,τι μπορούσαμε να δώσουμε στους αγρότες, το δώσαμε

υπ-αγροτικής-ανάπτυξης-οτι-μπορούσαμ-336618
ÓõíÝíôåõîç ôýðïõ ôïõ õðïõñãïý ÁãñïôéêÞò Áí'áðôõîçò ÅõÜããåëïõ Áðïóôüëïõ ãéá ôá âïóêïôüðéá ôçí ðÝìðôç 28 ÌáÀïõ 2015. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

«Ο,τι μπορούσαμε να δώσουμε, το δώσαμε στους αγρότες, ειδικά στο δημοσιονομικό κομμάτι», δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, την ώρα που το μπλόκο της Νίκαιας ετοιμάζεται να συναντήσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Οι αγρότες, όχι μόνο δεν έχουν να χάσουν κάτι, αλλά θα βγουν κερδισμένοι», δήλωσε στον Ant1 ο κ. Αποστόλου, καλώντας τους να αντιληφθούν την κατάσταση.

«Πρέπει να καταλάβουν ότι είχαν τις λιγότερες ως τώρα επιπτώσεις από την κρίση, από την οποία ταλαιπωρείται η κοινωνία», τόνισε.

Σχετικά με την συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους αγρότες την Δευτέρα, ο κ. Αποστόλου ανέφερε πως «ίσως δεν αντιλήφθηκαν τι τους έδωσε ο Πρωθυπουργός, τι πραγματικά τους δόθηκε», σχολιάζοντας δηκτικά «είδα τους αγρότες όταν τελείωσε η συζήτηση, έκαναν δηλώσεις ότι έγινε εποικοδομητικός διάλογο, αλλά μόλις πήγαν στα μπλόκα η άποψη τους άλλαξε», προσθέτοντας:

«Δεν μπορώ να μπω στην ψυχολογία αυτών που ηγούνται των κινητοποιήσεων των αγροτών».

Πηγή: iefimerida.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook