Υπέβαλε αίτηση διαζυγίου επειδή ο σύζυγός της είναι… υπερβολικά προικισμένος!

divorceΜία νεαρή γυναίκα από το κρατίδιο Zamfara στη Νιγηρία κατέφυγε σε ισλαμικό δικαστήριο και υπέβαλε αίτηση διαζυγίου επειδή η σεξουαλική επαφή με τον μόλις μιας εβδομάδας σύζυγό της είχε μετατραπεί σε «εφιάλτη»!

Η Αίσα Νταναπάβα παντρεύτηκε πριν μία εβδομάδα τον Αλί Μεζινάρι σε δεύτερο γάμο, αφού, όπως δήλωσε στο δικαστήριο, ο πρώτος της γάμος δεν την έκανε ευτυχισμένη και χώρισε ενώ είναι και μητέρα τριών παιδιών.

Η γυναίκα παντρεύτηκε πριν μία εβδομάδα τον Αλί Μεζινάρι, αλλά την πρώτη νύχτα του γάμου τους η σεξουαλική επαφή μαζί του ήταν επώδυνη αφού όπως η ίδια κατέθεσε στο δικαστήριο ο σύζυγός της είχε υπερβολικά μεγάλο πέος. Ο ίδιος προσήλθε στο ισλαμικό δικαστήριο του κρατιδίου Zamfara, το οποίο εφαρμόζει τον νόμο της Σαρία και παραδέχθηκε ότι διαθέτει εξαιρετικά μεγάλο πέος ενώ δήλωσε πρόθυμος να δώσει διαζύγιο στην σύζυγό του, υπό τον όρο να του επιστραφεί η προίκα που έδωσε για να την παντρευτεί καθώς και τα χρήματα που ξόδεψε για εκείνη στον σύντομο κοινό τους βίο!

Η νεόνυμφη υποστήριξε ότι μίλησε για το πρόβλημά της στην μητέρα της μετά την πρώτη επώδυνη επαφή με τον «χαρισματικό» σύζυγό της και εκείνη της έδωσε ένα φάρμακο ενώ παράλληλα την συμβούλεψε να επαναλάβει την «προσπάθεια». Όμως, όταν η Αίσα διαπίστωσε ότι και η δεύτερη σεξουαλική επαφή που είχε με τον Αλί ήταν εξίσου οδυνηρή με την πρώτη, κατέφυγε στο δικαστήριο ζητώντας επίμονα διαζύγιο.

Το ισλαμικό δικαστήριο χορήγησε το πολυπόθητο διαζύγιο στην νεαρή γυναίκα, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Νιγηρίας, Tribune.

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ