Υπάλληλος σαντουιτσάδικου συλλαμβάνεται να… φτύνει στο φαγητό πελάτισσας | Video

υπάλληλος-σαντουιτσάδικου-συλλαμβάν-669605

Ένα άσχημο περιστατικό κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα της αμερικανικής αλυσίδας σαντουιτσάδικων Pita Pit σε κατάστημά της στη Μοντάνα των ΗΠΑ, όταν η υπάλληλος έφτασε στο σημείο να φτύσει μέσα στο έδεσμα που ετοίμαζε για μια πελάτισσα, όταν οι δυο γυναίκες λογόφεραν.

«Σε προκαλώ», ακούμε την πελάτισσα να λέει στη γυναίκα που ετοίμαζε το σάντουιτς της κι εκείνη απάντησε προβαίνοντας σε αυτό που προφανώς την προκαλούσε να κάνει. «Ήμουν καλή απέναντί σου», ουρλιάζει η πελάτισσα, «και εσύ ήσουν […]», καταλήγει σε κάτι «γαλλικά».

«Ναι, γιατί είναι τρεις τα ξημερώματα και θέλω να πάω σπίτι μου», απαντά η εξοργισμένη υπάλληλος.

Tο βίντεο έγινε φυσικά viral, αναγκάζοντας τελικά την αλυσίδα να απολογηθεί. Η ShaeLynn MadPlume, που ανέβασε αρχικά το βίντεο στο Facebook, μας λέει πως το κατάστημα κλείνει στις 3:00 και εκείνη ήταν εκεί στις 2:00 το βράδυ, όταν και συνάντησε τη μαινάδα «που είχε προφανώς μια άσχημη μέρα και δεν ήθελε να δουλέψει».

Η Pita Pit απολογήθηκε επισήμως για το περιστατικό, μιας και κάτι τέτοιο δεν το βλέπεις και κάθε μέρα και ξεκαθάρισε σε κάθε περίπτωση πως η συγκεκριμένη υπάλληλος δεν εργάζεται πλέον εκεί…

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook