“Τσιμπημένες” οι τιμές των ξενοδοχείων στην Κρήτη

Αυξημένες εμφανίζονται οι τιμές των ξενοδοχείων στην Κρήτη σύμφωνα με τη λίστα που εξέδωσε το έγκυρο ταξιδιωτικό site trivago.

Με τη μέση τιμή των ξενοδοχείων της Ελλάδας να διαμορφώνεται στα 90 ευρώ για τον Ιανουάριο, υψηλότερα κατά 5 τοις εκατό από τον περασμένο μήνα και 14 τοις εκατό συγκριτικά με τον Ιανουάριο του προηγούμενου έτους, είναι εμφανές ότι έχουν πραγματοποιηθεί ενδιαφέρουσες μεταβολές σε πληθώρα ελληνικών προορισμών.

Όσον αφορά στα ξενοδοχεία της Κρήτης, τον Δεκέμβριο παρουσίασαν αύξηση στις τιμές τους, η οποία κυμαίνεται από 1,4% ως 5,7%. Αναλυτικά στο Ηράκλειο οι τιμές αυξήθηκαν κατά 4,4%, στο Ρέθυμνο παρουσίασαν σημαντική άνοδο κατά 5,7% ενώ στα Χανιά η αύξηση των τιμών εμφάνισε μικρή μεταβολή κατά 1,4%.

Στην Αθήνα για τον μήνα Ιανουάριο οι τιμές των ξενοδοχείων παρέμειναν αμετάβλητες. Ενώ σε ετήσια βάση αυξήθηκαν κατά 10,8%. Στην Αράχωβα, που θεωρείται η Μύκονος του χειμώνα, οι τιμές εμφάνισαν παρόμοια μείωση με αυτή της Αθήνας και κινήθηκαν στο 10,4%.

Στον παρακάτω πίνακα φαίνονται οι κυριότερες μεταβολές στις μέσες ξενοδοχειακές τιμές ελληνικών προορισμών για τον μήνα Ιανουάριο:

pinakas

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ