Τσακαλώτος προς ΝΔ: Σταματήστε τη σπέκουλα για την έξοδο της χώρας στις αγορές

τσακαλώτος-προς-νδ-σταματήστε-τη-σπέκ-654945

Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ ότι σπεκουλάρει ενάντια στην ελληνική οικονομία ακόμη και στο θέμα των τραπεζών, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και έδωσε διαβεβαιώσεις ότι δεν θα μειωθούν οι συντάξεις.

«Δεν υπάρχει καμία αμφισημία τι θα κάνει η κυβέρνηση, δεν μειώνονται οι συντάξεις», είπε στη συζήτηση του προσχεδίου του προϋπολογισμού στη Βουλή και διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση ως αντιστάθμισμα θα πάρει ένα κομμάτι από τα αντίμετρα της τάξεως των 800 εκ. ευρώ.

«Η δεξιά είναι ένα κόμμα που από το 1920 λέει να “πάει στο διάβολο η χώρα αρκεί να πάρει την εξουσία”», ανέβασε τους τόνους ο υπουργός Οικονομικών και διαβάζοντας ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Γιώργου Μαυροκορδάτου για τον εθνικό διχασμό, είπε πως η ΝΔ είναι το πρώτο κόμμα που πήγε από το πελατειακό σύστημα στον ακραίο δεξιό λαϊκισμό χωρίς το ενδιάμεσο στάδιο του σοβαρού συντηρητικού κόμματος.

Απευθυνόμενος προς τα έδρανα της ΝΔ, είπε ακόμη, ότι δεν της βγήκε η καταστροφολογία για το χρέος, για τις αξιολογήσεις και για τις συντάξεις , καλώντας την να μην προσπαθήσει τώρα να σπεκουλάρει στο θέμα της εξόδου στις αγορές. «Ο κόσμος των αστών περιμένει κάτι καλύτερο να προσφέρετε στη χώρα», υποστήριξε.

«Η δική σας χώρα έστειλε τη χώρα στο διάβολο το 2015 αλλά η παράταξη της ΝΔ στήριξε τη χώρα, να μην αμφισβητούμε ο ένας τον πατριωτισμό του άλλου, κρινόμαστε από την αποτελεσματικότητα μας», ήταν η άμεση απάντηση του αντιπροέδρου της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη.

Πηγή: ΑΝΤ1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook